Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce droguri consumase Razvan Ciobanu inainte de a pleca din Mamaia

Antena3 Antena3,
Ce droguri consumase Razvan Ciobanu inainte de a pleca din Mamaia

Testele rapide ale autopsiei au aratat ca Razvan Ciobanu avea droguri in sange in momentul producerii accidentului fatal. Din primele informatii se pare ca designerul avea un coctail de cinci substante,. continuă pe Antena3

Ce s-a consumat la masa unde a stat Razvan Ciobanu inainte de a pleca spre Bucuresti? Factura este de peste 12.000 de lei

Dan Capatos a prezentat in emisiunea Xtra Night Show ce s-a consumat la masa unde a stat Razvan Ciobanu, inainte de a se decide sa plece spre Bucuresti. Am factura oficiala de la masa la care a stat.

Ultima poza cu Razvan Ciobanu in viata, la o terasa din Mamaia: Era confuz, a plecat dupa tigari si n-a mai raspuns la telefon

Razvan Ciobanu a incetat din viata luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier care s-a produs in judetul Constanta. Sorin Oprea, barbatul care a impartit aceeasi masa cu.

Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta: Razvan Ciobanu a murit din cauza unei anemii acute, urmare a unui politraumatism cu ruptura de aorta cu hemoragie interna

Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta reactioneaza in controversele aparute dupa moartea lui Razvan Ciobanu intr-un accident rutier petrecut luni in judetul Constanta. Sub coordonarea.

Stirile ProTV: Ultimele imagini filmate, cu Razvan Ciobanu in viata, la Mamaia

Razvan Ciobanu a fost filmat cu cateva ore inainte de accidentul fatal de camerele de supraveghere de pe terasa unui restaurant din Mamaia.

Ce facuse Razvan Ciobanu cu o zi inainte sa moara

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in m.

Premiera nationala. Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata - VIDEO

Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, ultimele imagini cu Razvan Ciobanu inainte de tragicul accident. Imaginile au intrat in posesia anchetatorilor, iar acestia le analizeaza in.

A MURIT RAZVAN CIOBANU: Creatorul de moda s-a izbit cu masina de un copac (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a incetat din viata, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a lovit de un copacin localitatea constateana Sacele. Evenimentul a avut loc la primele.

De ce a murit designerul Razvan Ciobanu. Ce spun apropiatii cu care a fost la FestivalulSunwaves

Medicii legisti au stabilit, dupa efectuarea necropsiei, ca designerul Razvan Ciobanu a murit din cauza multiplelor traumatisme suferite in urma accidentului.

Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a ajuns la morga din Constanta pentru necropsie

Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost adus la Morga Cimitirului Central din Constanta, in vederea efectuarii necropsiei. Dupa finalizarea autopsiei, dar si a anchetei realizate de politisti, se.

Tariceanu despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost legata, se pare, de consumul de droguri/ A venit vremea sa abordam problema consumului de stupefiante cu ratiune si curaj

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu scrie, joi pe pagina sa de Facebook, ca este nevoie de o dezbatere reala privind consumul de droguri din Romania. Tariceanu sustine ca e momenttul ca scolile copiilor sa fie izvoare de stiinta si educatie, nu mici Woodstock-uri prin care joint-urile sa treaca din mana in mana in pauze. Liderul ALDE scrie despre necesitatea unei implicarii a politicienilor si invoca moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3478 seconds )