Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a ajuns la morga din Constanta pentru necropsie

Antena3 Antena3,
Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a ajuns la morga din Constanta pentru necropsie

Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost adus la Morga Cimitirului Central din Constanta, in vederea efectuarii necropsiei. Dupa finalizarea autopsiei, dar si a anchetei realizate de politisti, se. continuă pe Antena3

A MURIT RAZVAN CIOBANU: Creatorul de moda s-a izbit cu masina de un copac (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a incetat din viata, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a lovit de un copacin localitatea constateana Sacele. Evenimentul a avut loc la primele.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Ce scria Razvan Ciobanu in ultima sa postare pe Facebook

Razvan Ciobanu a murit. Razvan Ciobanu a murit intr-un cumplit accident rutier, in doua zi de Pasti, la varsta de 43 de ani. Razvan Ciobanu a murit. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut decat sa.

Ancheta a politiei dupa ce o fotografie in care ar fi trupul neinsufletit al lui Emiliano Sala a aparut pe retelele de socializare

Politia din Dorset a deschis o ancheta dupa ce o fotografie in care ar aparea trupul neinsufletit al lui Emiliano Sala a aparut pe retelele de socializare, informeaza BBC.

Reactia lui Codin Maticiuc dupa ce a aflat ca Razvan Ciobanu a murit: M-am simtit prost ca am vazut ca...

Cunoscutul om de film si showbiz Codin Maticiuc a reactionat la vestea ca Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un cumplit accident rutier. RIP Razvan Ciobanu Pe Razvan l-am vazut ultima.

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

Raluca Badulescu, mesaj sfasietor dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Vom fi mereu o singura...

Cunoscuta vedeta din showbiz Raluca Badulescu a reactionat la vestea mortii lui Razvan Ciobanu. The way we are . pentru ca suntem si vom fi mereu o singura 10084;65039; Razvan Ciobanu! Drum lin catre lumina,.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

Politia Constanta exclude varianta sinuciderii in cazul lui Razvan Ciobanu: Conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia

Politia Constanta a facut primele precizari oficiale din ancheta privind moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu. Acestia arata ipoteza sinuciderii este exclusa, iar Ciobanu se afla singur in masina la.

Ce facuse Razvan Ciobanu cu o zi inainte sa moara

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )