Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un drum expres, solutia pentru traficul din Moldova: ce tine loc de autrostrada intre Bacau si Piatra Neamt

Playtech Playtech,
Un drum expres, solutia pentru traficul din Moldova: ce tine loc de autrostrada intre Bacau si Piatra Neamt

Moldova se afla intr-o situatie si mai dramatica, in comparatie cu restul Romaniei, cand vine vorba de autostrazi. Din fericire, autoritatile au inceput cautarea de alternative. Este foarte improbabil ca pe parcursul vietii noastre sa vedem numeroase autostrazi care sa lege colturi diametral opuse ale Romaniei. Indiferent cine se afla la guvernare, sansele ca problemele . continuă pe Playtech

Cod galben de vant puternic, pentru jumatate din tara: Vremea rea se instaleaza, miercuri seara, in aproape toate regiunile Romaniei (VIDEO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi.

Drum expres de la Bacau la Piatra Neamt: Compania de Autostrazi a semnat un contract pentru studiul de fezabilitate

Contractul pentru Elaborarea Studiului de fezabilitate pentru Drumul Expres Bacau Piatra Neamt a fost semnat cu Asocierea S. Search Corporation S. Egis Romania S. pentru circa 9 milioane de lei, anunta Compania de Drumuri si Autostrazi. Noul proiect ar urma sa aiba o lungime de 61 de km si, conform normativului, va avea doua benzi pe sens si separator pe mijloc, fara banda de urgenta, nu va trece prin localitati si nu va avea intersectii la nivel.

Business report: Bode a gasit o solutie pentru traficul de pe Valea Prahovei: Am identificat un drum forestier care poate fi folosit ca ruta alternativa; Cererea de masini electrice creste, insa consumatorii sunt reticenti fata de autovehiculele autonome

Predictii pentru piata imobiliara in 2020. Surpriza vine de la mall-uri. Fantoma privatizarilor: statul roman, executat silit de Corneliu Iacobov, fratii Paunescu, Ford.

Protest organizat de Stefan Mandachi de Ziua Unirii, la primul metru de autostrada din Moldova Reactia lui Iohannis

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat simbolic primul metru de autostrada in Moldova si a pornit miscarea Romania vrea autostrazi, a organizat vineri, de Ziua Unirii Principatelor Romane, un protest in localitatea suceveana Cumparatura. Omul de afaceri a dezvelit o borna inalta de peste 4 metri, care contine o cutie postala pentru cei care se adreseaza Guvernului si nu primesc raspunsuri.

Protest organizat de Stefan Mandachi de Ziua Unirii, la primul metru de autostrada din Moldova

Stefan Mandachim cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat simbolic primul metru de autostrada in Moldova a organizat vineri, de Ziua Unirii Principatelor Romane, un protest in localitatea suceveana.

Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat celor care investesc in judetele din Moldova, a promis Orban la Iasi

Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat investitorilor care vin in judetele Moldovei, a sustinut, vineri, la Iasi, premierul Ludovic Orban. Presedintele si premierul au promis la Iasi realizarea Autostrazii Moldovei. Orban: Obiectivul nostru e sa fie finantata din fonduri europene Circula pe piata fake news-uri.

Guvernul Romaniei ar putea acorda ajutoare de stat celor care investesc in judetele din Moldova

Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat investitorilor care vin in judetele din zona Moldovei, a declarat premierul Ludovic Orban.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

Ministrul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani aflati vineri in Franta, in conditiile in care autoritatile locale franceze prevad mai multe manifestatii si actiuni de.

eMAG face o schimbare importanta pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov

Dezbaterile despre schimbarile climatice fac parte din agenda publica in aceasta perioada. Iar eMAG vrea sa-ti arate ca-i pasa de asta. eMAG e o companie gigant care a creat fenomenul de.

Politia a deschis dosar penal pentru vatamare din culpa la Scoala 133

Politia Capitalei a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa la Scoala 133 din Sector.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )