Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drum modernizat cu trei luni mai devreme fata de termenul prevazut

Adevărul Adevărul,
Drum modernizat cu trei luni mai devreme fata de termenul prevazut

Lucrarile de modernizare a 4,5 km de drum judetean DJ 672C) de pe raza comunei Runcu au fost finalizate si receptionate, ieri, cu trei luni mai devreme fata de termenul stabilit in contract. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea ar putea sa iasa mai devreme din inchisoare. Decizia care il ajuta a fost luata de judecatorii CAB

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie care l-ar putea scoate mai devreme din inchisoare pe Liviu Dragnea. Magistratii au anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta completurilor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. Daca va ramane definitiva, dosarul fostului lider al PSD ar .

Corina Chiriac, drama dupa drama. Si-a pierdut cele mai mari doua iubiri, in doar trei luni

Presa din strainatate anunta ca unul dintre cei mai cunoscuti artisti cehi, Karel Gott, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. El este cel care timp de mai multi ani a avut o relatie amoroasa cu Corina Chiriac. La aflarea vestii, vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare. Karel Gott .

Durere fara margini pentru Corina Chiriac: in trei luni i-au MURIT doi fosti iubiti!

Vestea mortii cantaretului ceh Karel Gott 80 ani) a intristat, marti, o lume intreaga. Putini stiu insa ca a fost o zi neagra si pentru Corina Chiriac, care s-a vazut, pentru a doua oara in trei luni,.

Pensionar italian: Nu mai fac fata in Italia cu pensia de 600 de euro, vreau sa ma mut in Romania

Vreau sa ma mut in Romania, nu ma mai descurc in Italia cu 600 de euro pensie. As vrea sa imi dati cateva sfaturi, unde pot gasi o casa in chirie cu maxim 200 de euro si daca pot sa-mi aduc si masina etc? Nu mai fac fata in Italia. Cum as putea sa gasesc prieteni sau prietene ? Am 67 de ani, multumesc - iata mesajul postat online de Salvatore T. , un pensionar italian, pe un grup mixt romano italian. Mesajul lui Salvatore, insotit de o fotografie de profil, a primit in scurt timp aproape 200 de raspunsuri si sfaturi de la romani din Peninsula si totodata de la italieni stabiliti pe plaiuri mioritice.

Salariile bugetarilor s-au majorat de zeceori mai repede fata de media europeana

Salariile bugetarilor s-au majorat de zeceori mai repede fata de media europeana, arata datele statistice. Cotidianul Jurnalul scrie ca, in primul trimestru din 2019, costul fortei de munca a urcat cu.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,07%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,07%, fata de 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

A dat in mintea copiilor. Un tanar a furat o trotineta electrica, iar politistii au avut nevoie de trei luni ca sa il prinda

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru furt dupa ce a sustras o trotineta din fata unei firme din Braila. Oamenii legii au nevoie de cateva luni ca sa il identifice.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,08%, fata de 3,09%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,09%, fata de 3,07%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Proiect: Medicii pot iesi la pensie mai devreme la cerere, fara penalitati, dar nu vor mai putea lucra in spitale publice dupa pensionare

Personalul medico-sanitar ar putea iesi la pensie la cerere, fara penalitati, corespunzator incadrarii in locurile de munca in conditii speciale, identificate si mai apoi nominalizate de catre Ministerul Sanatatii prin Hotarare de Guvern, prevede o propunere legislativa privind sistemul unitar de pensii publice, care a trecut tacit de Senat miercuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )