Libnet.ro
UNICEF

13:00

Durere fara margini pentru Corina Chiriac: in trei luni i-au MURIT doi fosti iubiti!

B1 B1,
Durere fara margini pentru Corina Chiriac: in trei luni i-au MURIT doi fosti iubiti!

Vestea mortii cantaretului ceh Karel Gott 80 ani) a intristat, marti, o lume intreaga. Putini stiu insa ca a fost o zi neagra si pentru Corina Chiriac, care s-a vazut, pentru a doua oara in trei luni,. continuă pe B1

A MURIT TEO! Durere fara margini pentru toti cei care au cunoscut-o (FOTO)

Durere fara margini pentru familia preotului Florin Stamate din Sesuri, jud. Bacau. Fiica sa Teodora, a fost rapusa la numai 15 ani, de boala nemiloasa careia a incercat sa-i tina piept aproape un an de.

Emil Constantinescu, in DOLIU: Tristete fara margini pentru fostul presedinte (FOTO)

Emil Constantinescu, a participat luni la funeraliile fostului sef al statului francez Jacques Chirac. Presedinte al Romaniei in perioada in care Chirac conducea Franta, Emil Constantinescu a fost prezent la.

Corina Chiriac, drama dupa drama. Si-a pierdut cele mai mari doua iubiri, in doar trei luni

Presa din strainatate anunta ca unul dintre cei mai cunoscuti artisti cehi, Karel Gott, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. El este cel care timp de mai multi ani a avut o relatie amoroasa cu Corina Chiriac. La aflarea vestii, vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare. Karel Gott .

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a pierdut la Beijing, in fata Ekaterinei Alexandrova. Dezamagire fara margini

Simona Halep a fost eliminata in turul II la China Open! Campioana nostra a parasit prematur turneul de la Beijing. Rusoaica a invins-o cu 2-6, 3-6, dupa o partida de o ora si 5 minute. Ce reactie a avut Simona Halep, dupa ce a vazut ca a pierdut? Simona Halep, eliminata in turul II la .

Drum modernizat cu trei luni mai devreme fata de termenul prevazut

Lucrarile de modernizare a 4,5 km de drum judetean DJ 672C) de pe raza comunei Runcu au fost finalizate si receptionate, ieri, cu trei luni mai devreme fata de termenul stabilit in contract.

A dat in mintea copiilor. Un tanar a furat o trotineta electrica, iar politistii au avut nevoie de trei luni ca sa il prinda

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru furt dupa ce a sustras o trotineta din fata unei firme din Braila. Oamenii legii au nevoie de cateva luni ca sa il identifice.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,07%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,07%, fata de 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,08%, fata de 3,09%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,09%, valoare inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,09%, fata de 3,07%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )