Libnet.ro
UNICEF

14:45

DSP face plangere penala impotriva falsului medic si a angajatelor care i-au dat codul de parafa

Antena3 Antena3,
DSP face plangere penala impotriva falsului medic si a angajatelor care i-au dat codul de parafa

Directia de Sanatate Publica, care i-a dat cod de parafa lui Matteo Politi, falsul medic chirurg, face plangere penala atat impotriva pretinsului medic, cat si a angajatelor care au dat respectivul. continuă pe Antena3

IN SCANDALUL APEI CU CLOR DIN BUCURESTI: Aurelian Badulescu anunta ca depune plangere penala impotriva Sorinei Pintea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat astazi ca depune plangere penala impotriva ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru declaratiile in scandalul apei cu un continut mare de clor fin Bucuresti.

IN SCANDALUL APEI CU CLOR DIN BUCURESTI: Aurelian Badulescu - plangere penala impotriva Sorinei Pintea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat astazi ca depune plangere penala impotriva ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru declaratiile in scandalul apei cu un continut mare de clor fin Bucuresti.

PE TEMA COMUNICARII PRIVIND CALITATEA APEI: Viceprimarul Capitalei - plangere penala impotriva ministrului Sanatatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, astazi, la iesirea de la Parchetul Instantei supreme, ca va face o plangere penala pe numele ministrului Sanatatii, Sorina Pintea.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: DSP i-a dat codul falsului medic din mila. Asa a raspuns!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus ca Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti i-a dat codul de parafa falsului chirurg Matteo Politi din mila. Stiti care a fost replica.

Sorina Pintea, dupa ce viceprimarul Badulescu a anuntat ca i face plngere penala: Nu am distribuit informatii false. Insist spre a nu politiza aceasta actiune

Probele chimice prelevate din sapte puncte de colectare a apei din Bucuresti sunt in limitele normale in acest moment, a anuntat luni luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Referitor la anuntul viceprimarului Capitalei, Aurelian Badulescu, care a amenintat ca ii va face plangere penala ministrului Sanatatii, care si-a permis sa duca in spatiul public o discutie ce ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucurestiului, Sorina Pintea spune ca Nu am distribuit informatii false. Nu inteleg de ce s-a dorit blocarea comunicarii.

Scandalul apei continua - viceprimarul Capitalei ameninta ca i va face plngere penala ministrului Sanatatii: Este una dintre actiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu ameninta ca ii va face plangere penala ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, care si-a permis sa duca in spatiul public o discutie ce ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucurestiului. Saptamana trecuta, Sorina Pintea le recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa din reteaua publica pentru baut, prepararea hranei sau igiena, iar viceprimarul Capitalei sustine ca este vorba despre o actiune concertata a binomului Pintea-Dragnea.

Plangere PENALA pe numele ministrului Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE. Viceprimarul Capitalei a facut anuntul

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, luni, dupa 3 ore de audieri la Parchetul Militar, ca a depus plangere penala impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. Plangerea lui Badulescu.

Initiativa Fara penali in functii publice: Coalitia PSD-ALDE face plangere penala pentru cele peste 1.000.000 de semnaturi

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis miercuri ca semnaturile stranse pentru initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice sa fie trimise la Curtea Constitutionala pentru a urma procedura legala, insa va fi sesizat si.

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

Document exploziv in scandalul falsului medic. Semnatura misterioasa pe certificatul in baza caruia Politi a primit cod de parafa

Document exploziv in scandalul falsului medic care a facut operatii estetice, desi avea doar 8 clase. Antena 3 a obtinut Certificatul in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa, cu ajutorul caruia a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )