Libnet.ro
UNICEF

15:45

PE TEMA COMUNICARII PRIVIND CALITATEA APEI: Viceprimarul Capitalei - plangere penala impotriva ministrului Sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE TEMA COMUNICARII PRIVIND CALITATEA APEI: Viceprimarul Capitalei - plangere penala impotriva ministrului Sanatatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, astazi, la iesirea de la Parchetul Instantei supreme, ca va face o plangere penala pe numele ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. continuă pe Ziarul Bursa

PE TEMA COMUNICARII PRIVIND CALITATEA APEI: Viceprimarul Capitalei - plangere penala ministrului Sanatatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, astazi, la iesirea de la Parchetul Instantei supreme, ca va face o plangere penala pe numele ministrului Sanatatii, Sorina Pintea.

Avocatul Poporului intervine in scandalul privind calitatea apei din Bucuresti. Institutia s-a autosesizat si cere informatii

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si cere lamuriri autoritatilor competente cu privire la recentul incident legat de posibila lipsa de potabilitate a apei in anumite sectoare din Bucuresti, pr.

Coalitia pentru Mediu condamna felul in care a fost gestionata situatia privind calitatea apei de la robinet

Coalitia pentru Mediu din Romania condamna modul in care a fost gestionat subiectul referitor la nivelul concentratiilor de clor din apa potabila. Autoritatile trebuiau sa comunice eficient catre cetateni si sa nu creeze situatii de panica si de.

Scandalul apei continua - viceprimarul Capitalei ameninta ca i va face plngere penala ministrului Sanatatii: Este una dintre actiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu ameninta ca ii va face plangere penala ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, care si-a permis sa duca in spatiul public o discutie ce ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucurestiului. Saptamana trecuta, Sorina Pintea le recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa din reteaua publica pentru baut, prepararea hranei sau igiena, iar viceprimarul Capitalei sustine ca este vorba despre o actiune concertata a binomului Pintea-Dragnea.

Plangere PENALA pe numele ministrului Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE. Viceprimarul Capitalei a facut anuntul

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, luni, dupa 3 ore de audieri la Parchetul Militar, ca a depus plangere penala impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. Plangerea lui Badulescu.

Viceprimarul Capitalei: Am primit amenintari si formulez o plangere penala

Viceprimarul Capitalei, Aurel Badulescu, a declarat, vineri, ca a formulat o plangere penala dupa ce a primit amenintari, insa nu a precizat din partea cui au venit acestea. Este un moment de disperare al.

Viceprimarul Capitalei, dupa audierile de la Parchetul General: Fac plangere penala ministrului Sanatatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a ajuns la Parchet unde va fi audiat la Parchetul General dupa ce a recunoscut ca a mintit la audierile din dosarul in care sunt anchetate violentele din 10.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, asteptat la Parchet dupa ce a admis ca A MINTIT la audierile pe tema violentelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu este asteptat luni, la Parchet, dupa ce a declarat ca a mintit atunci cand a fost audiat in legatura violentele de la protestul din 10 august 2018, relateaza.

UPDATE FOTO Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, la Parchet, dupa ce a declarat ca a mintit la audierile pe tema violentelor din 10 august 2018

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a mers luni, la Parchetul General, dupa afirmatiile conform carora a mintit cand a fost audiat in legatura violentele de la protestul din 10 august 2018.

UPDATE Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, la Parchet, dupa ce a declarat ca a mintit la audierile pe tema violentelor din 10 august 2018

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a mers luni, la Parchetul General, dupa afirmatiile conform carora a mintit cand a fost audiat in legatura violentele de la protestul din 10 august 2018.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )