Libnet.ro
UNICEF

12:15

DSP Mehedinti va sarbatori pe 16 octombrie Ziua Nationala a Alimentatiei si a Combaterii Risipei Alimentare

Adevărul Adevărul,
DSP Mehedinti va sarbatori pe 16 octombrie Ziua Nationala a Alimentatiei si a Combaterii Risipei Alimentare

In fiecare an, la 16 octombrie, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO) sarbatoreste Ziua Mondiala A Alimentatiei, aceasta fiind ziua infiintarii FAO in 1945, la Quebec, in Canada. in prezent, aceasta zi este sarbatorita in peste 150 de tari. in Romania prin Legea nr. 472016 s-a declarat 16 octombrie ca Ziua Nationala a Alimentatiei si a Combaterii Risipei Alimentare. continuă pe Adevărul

16 octombrie Ziua mondiala a alimentatiei. Cum arata comportamentul alimentar al romanilor: Mancam prea multa paine si prea putine fructe

In 16 octombrie celebram Ziua Mondiala a Alimentatiei. Adunarea Generala ONU a decis, in 1981, marcarea Zilei mondiale a alimentatiei, considerand ca alimentatia este o nevoie fundamentala a omului si o.

13 octombrie Ziua Internationala Pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Basarab I Dambovita organizeaza incepand din 11 octombrie,, inclusiv duminica, 13 octombrie, Ziua Portilor Deschise in toate subunitatile de interventie din judet.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie: Cer senin si temperaturi neobisnuite

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 16 octombrie. Se anunta o vreme frumoasa, cu cer senin si temperaturi care vor depasi valorile medii obisnuite pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie Meteorologii anunta ca vremea va fi frumoasa la nivelul intregii tari. in .

HOROSCOP 16 OCTOMBRIE. Zodia care este la un pas distanta de a-si implini visurile!

Horoscop 16 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 16 octombrie Berbec Va afirmati personalitatea intreaga zi intr-o maniera excesiva. Seara veti prefera sa.

HOROSCOP rune pentru 16 octombrie. Balantele trebuie sa se bazeze pe intuitie, Pestii se bazeaza pe umor

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 16 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Ehwaz : Aceasta runa poate indica mai multe lucrur.

Cartea Goarna lui Tuturuz de Stefan Mitroi, lansata pe 16 octombrie la Muzeul Municipal

Miercuri, 16 octombrie, la ora 17. 00, la Muzeul Municipal Calarasi va avea loc lansarea volumului Goarna lui Tuturuz de Stefan Mitroi. Alaturi de autor va fi prezent si generalul Tudor Amza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )