Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dubai construieste una dintre cele mai inalte piscine infinity

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dubai construieste una dintre cele mai inalte piscine infinity

De sus, insulele artificiale Palm Jumeirah din Dubai seamana cu un palmier, incadrate intr-un cerc, inconjurat de apele turcoaz stralucitoare din Golful Persic. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul de colectare a TVA este una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta ANAF

Romania nu se mai regaseste printre tarile care inregistreaza o crestere a decalajului fiscal, susti.

VIDEO Japonia: Tokyo, lovit de taifunul Faxai, unul dintre cele mai puternice care a lovit vreodata regiunea

Un taifun puternic, cu rafale de vant la viteze record si ploaie torentiala, a lovit regiunea orasului Tokyo, cauzand intreruperi de curent si intreruperea traficului. Au fost emise avertismente de evacuare pentru zeci de mii de oameni, scrie The Guardian.

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei.

Ilie Nastase, ipostaza inedita cu Roxana Ciuhulescu. Marimea conteaza? FOTO

Ilie Nastase si roxana Ciuhulescu s-au intalnit in cadrul unui eveniment, ocazie perfecta pentru a glumi si pentru a face o fotografie sa le ramana amintire peste ani si ani. Ilie Nastase, pus mereu pe sotii, a facut un gest aparte pentru a scoate in evidenta inaltimea Roxanei, una dintre cele mai inalte femei din .

Mediastandard.ro: Ce mai scrie presa internationala despre Romania: alegeri, mediu si huiduielile de pe stadion

Desi nu e una dintre cele mai populare state europene, Romania este mentionata uneori de catre publicatiile straine, la polul opus aflandu-se, desigur, state mai dezvoltate sau mult mai controversate - desi e de mentionat ca in aceasta categorie s-a inscris si Romania in perioada in care partidul de guvernamant lansa atacuri la adresa DNA si a Laurei Codruta Kovesi.

VIDEO, FOTO Cum arata cel mai nou concept BMW, prezentat la salonul auto de la Frankfurt

BMW a prezentat la salonul auto de la Frankfurt masina Concept 4 care vine cu indicii clare despre cum va arata a doua generatia de Seria 4, dar si noua masina electrica i4. Una dintre cele mai mari schimbari tine de designul grilei radiatorului care se inspira dintr-un model al anilor 30. Concept 4 semnaleaza o schimbare importanta la BMW, compania aplicand arhitectura flexibila atat pentru vehiculele cu motor conventional, cat si pentru masinile electrice.

Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar. Cine este Mihai Ciortea, de fapt

Soprana Angela Gheorghiu a renascut langa Mihai Ciortea, barbat cu 22 de ani mai tanar, alaturi de care are o relatie de sase ani. Cine este? Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar Angela Gheorghiu 53 de ani), una dintre cele mai renumite cantarete de opera din lume, se .

Cupa Romaniei: UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj, cele mai interesante dueluri din 16-imi

Joi a avut loc tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Cele mai interesante dueluri sunt, cel putin la prima vedere, cele dintre UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj si Rapid vs Poli Iasi.

Un calugar aproape in coma alcoolica s-a urcat la volan pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din tara. Ce accident stupid a provocat

Un calugar in varsta de 44 de ani din Maramures, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat miercuri, 11 septembrie, un accident in comuna prahoveana Valea Calugareasca. Calugarul a fost depistat cu o alcoolemie record.

Cele mai bune aparitii de street style de la New York Fashion Week

Direct de pe strazile din New York, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )