Libnet.ro
UNICEF

09:31

Deficitul de colectare a TVA este una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta ANAF

România Liberă România Liberă,
Deficitul de colectare a TVA este una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta ANAF

Romania nu se mai regaseste printre tarile care inregistreaza o crestere a decalajului fiscal, susti. continuă pe România Liberă

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

VIDEO Japonia: Tokyo, lovit de taifunul Faxai, unul dintre cele mai puternice care a lovit vreodata regiunea

Un taifun puternic, cu rafale de vant la viteze record si ploaie torentiala, a lovit regiunea orasului Tokyo, cauzand intreruperi de curent si intreruperea traficului. Au fost emise avertismente de evacuare pentru zeci de mii de oameni, scrie The Guardian.

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei.

Rusii voteaza duminica in alegeri regionale, dupa cele mai ample proteste din ultimii ani

Locuitorii Moscovei voteaza duminica in unele dintre cele mai urmarite alegeri regionale din Rusia d.

ASTA DA BOMBA! S-a aflat TOTUL despre relatia dintre Fuego si Mirabela Dauer!

Celebra Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite si mai indragite artiste din Romania! Fuego a tinut sa-i transmita un mesaj extrem de emotionant, de ziua ei.

Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar. Cine este Mihai Ciortea, de fapt

Soprana Angela Gheorghiu a renascut langa Mihai Ciortea, barbat cu 22 de ani mai tanar, alaturi de care are o relatie de sase ani. Cine este? Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar Angela Gheorghiu 53 de ani), una dintre cele mai renumite cantarete de opera din lume, se .

Tot ce trebuie sa stiti despre ambrozie, planta toxica care provoaca alergii fatale

Cunoscuta sub denumirea populara de iarba de paragina, iarba parloagelor sau floarea pustei, ambrozia este una dintre cele mai invazive plante existente pe teritoriul tarii noastre, fiind extrem de adaptabila la conditiile pedoclimatice. Confundata frecvent cu pelinul, ambrozia este o planta toxica ce poate fi un real pericol pentru persoanele alergice.

VIDEO, FOTO Cum arata cel mai nou concept BMW, prezentat la salonul auto de la Frankfurt

BMW a prezentat la salonul auto de la Frankfurt masina Concept 4 care vine cu indicii clare despre cum va arata a doua generatia de Seria 4, dar si noua masina electrica i4. Una dintre cele mai mari schimbari tine de designul grilei radiatorului care se inspira dintr-un model al anilor 30. Concept 4 semnaleaza o schimbare importanta la BMW, compania aplicand arhitectura flexibila atat pentru vehiculele cu motor conventional, cat si pentru masinile electrice.

Bianca Andreescu, pe locul 10 in topul celor mai tinere castigatoare de Grand Slam

Canadianca a castigat US Open la exact 20 de ani dupa ce Serena Williams triumfa pe acelasi teren in primul Mare Slem al carierei. A devenit una dintre cele mai tinere castigatoare de Grand Slamdin istorie si cea mai tanara invingatoare straina de la New York.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: iPhone si OnePlus, pe lista

Inainte de cele mai asteptate telefoane ale toamnei avem o lista cu cele care emit cele mai multe radiatii. Surprinzator sau nu, mai toate marcile populare sunt in clasament. Dar desigur ca.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )