Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dubla crima in Buftea:un barbat a ucis doua femei. Agresorul, impuscat mortal de politisti

Adevărul Adevărul,
Dubla crima in Buftea:un barbat a ucis doua femei. Agresorul, impuscat mortal de politisti

Doua femei din Buftea au fost injunghiate mortal, primele informatii aratand ca un barbat de origine irakiana in varsta de aproximativ 50 de ani si-a omorat iubita si pe mama acesteia. Ulterior, agresorul a intrat intr-o altercatie cu un politist, dupa care a fost impuscat de oamenii legii. continuă pe Adevărul

Dubla crima in Buftea:un irakian si-a ucis fiica si sotia. Agresorul, impuscat de politisti

Doua femei din Buftea au fost injunghiate mortal de un cetatean irakian. Ulterior, agresorul a intrat intr-o altercatie cu un politist, dupa care a fost impuscat de oamenii legii. Ancheta este in plina desfasurare.

Dubla crima in Buftea! Un barbat si-a ucis iubita si pe mama acesteia. Ucigasul a fost impuscat de politisti

UPDATE:Politia Romana a venit cu precizari privind dubla crima din Buftea. Cele doua femei ucise erau iubita cetateanului irakian si mama acesteia. Politistii au tras asupra barbatului dupa ce.

Dubla crima in Buftea! Un barbat si-a ucis iubita si pe mama acesteia. Ucigasul a fost impuscat mortal de politisti

UPDATE:Politia Romana a venit cu precizari privind dubla crima din Buftea. Cele doua femei ucise erau iubita cetateanului irakian si mama acesteia. Politistii au tras asupra barbatului dupa ce.

Dubla crima in Buftea! Un barbat si-a ucis sotia si fiica. Ucigasul a fost impuscat de politisti

Scene de cosmar in apropiere de Bucuresti! Un barbat si-a ucis prin injunghiere sotia si fiica in plina strada in localitatea Buftea. Atacatorul a fost impuscat in piept dupa ce a atacat si.

UPDATE Dublu asasinat n Buftea - un barbat si-a njunghiat iubita si pe mama acesteia / Atacatorul a fost mpuscat de politisti

Un barbat, cetatean strain, a ucis doua femei - iubita lui si pe mama acesteia -, duminica seara, in localitatea Buftea, potrivit reprezentantilor Politiei Ilfov. Barbatul a fost impuscat de politisti, iar cadrele medicale nu au reusit sa il salveze.

Incident violent langa Bucuresti! Doua femei au fost injunghiate mortal. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, inlocalitatea Buftea din judetul Ilfov. Cele doua victime erau iubita si soacra agresorului de origine irakiana. Motivul.

Incident violent langa Bucuresti! Doua femei au fost injunghiate. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, inlocalitatea Buftea din judetul Ilfov. Din primele informatii, ar fi vorba despre sotia si fiica agresorului. in momentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )