Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor: De cand se va aplica noua grila(VIDEO)

B1 B1,
Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor: De cand se va aplica noua grila(VIDEO)

Propunerea PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost aprobata, miercuri, in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri. Impactul bugetar al. continuă pe B1

ALOCATII 2020. Camera Deputatilor a votat dublarea alocatiilor pentru copii. Legea merge la Iohannis

Deputatii au votat dublarea alocatiilor pentru copii. Initiativa a fost sustinuta de PSD, dar nimeni de la Putere nu a votat impotriva. Camera Deputatilor a for decizional.

Camera Deputatilor a aprobat dublarea alocatiilor pentru copii la 300 de lei pe luna

Camera Deputatilor a aprobat miercuri, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri, propunerea PSD de dublare a alocatiilor pentru copii de la 150 la 300 de lei pe luna, masura al carei impact bugetar este de.

Comisia de munca din Camera Deputatilor vrea dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

Comisia de munca a decis dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

PSD face jocul PNL de anul trecut: Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata in comisia de munca. Vot decisiv, miercuri

Deputatii din comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a votat, marti, un raport de adoptare pentru proiectul de lege care prevede dublarea alocatiilor pentru copii. Initiativa apartine parlamentarilor PSD, care detin majoritatea in comisie.

Comisia pentru Munca aproba un amendament care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a aprobat marti un amendament al PSD care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei.

Dupa majorarea alocatiilor pentru copii de catre PNL, PSD vine cu un proiect asemanator. Raluca Turcan: Poate duce la sistarea fondurilor UE, cresterea inflatiei, scaderea puterii de cumparare

UPDATE:Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor:Legea ajunge la presedintele Klaus Iohannis. Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia ca legea PSD privind dublarea.

Marcel Ciolacu critica parlamentarii PNL care n-au votat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, clameaza victoria si arata ca PSD a reusit dublarea a.

VIDEO Camera Deputatilor a decis dublarea alocatiilor pentru copii Reducerea TVA si abrogarea pensiilor speciale, amanate

Camera Deputatilor a votat miercuri pentru dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei, o propunere a PSD. Decizia a fost luata cu 179 de voturi pentru. La momentul votului, liberalii si-au scos cartelele din aparate. Alte doua legi cu miza au fost amanate pentru la anul: reducerea TVA de la 19% la 16% si abrogarea pensiilor speciale.

De ce dublarea alocatiilor a fost un joc de poker intre PSD si PNL

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, dublarea alocatiilor pentru copii. Toata aceasta discutie, insa, s-a purtat ca in timpul unui meci de poker. Iar jucatorii au fost PSD si PNL. De.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )