Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Camera Deputatilor a decis dublarea alocatiilor pentru copii Reducerea TVA si abrogarea pensiilor speciale, amanate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Camera Deputatilor a decis dublarea alocatiilor pentru copii Reducerea TVA si abrogarea pensiilor speciale, amanate

Camera Deputatilor a votat miercuri pentru dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei, o propunere a PSD. Decizia a fost luata cu 179 de voturi pentru. La momentul votului, liberalii si-au scos cartelele din aparate. Alte doua legi cu miza au fost amanate pentru la anul: reducerea TVA de la 19% la 16% si abrogarea pensiilor speciale. continuă pe Hotnews

Comisia de munca din Camera Deputatilor vrea dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

Comisia de munca a decis dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

ALOCATII 2020. Camera Deputatilor a votat dublarea alocatiilor pentru copii. Legea merge la Iohannis

Deputatii au votat dublarea alocatiilor pentru copii. Initiativa a fost sustinuta de PSD, dar nimeni de la Putere nu a votat impotriva. Camera Deputatilor a for decizional.

Camera Deputatilor a aprobat dublarea alocatiilor pentru copii la 300 de lei pe luna

Camera Deputatilor a aprobat miercuri, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri, propunerea PSD de dublare a alocatiilor pentru copii de la 150 la 300 de lei pe luna, masura al carei impact bugetar este de.

Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor: De cand se va aplica noua grila(VIDEO)

Propunerea PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost aprobata, miercuri, in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri. Impactul bugetar al.

Vot favorabil in Comisia de munca din Camera Deputatilor privind dublarea alocatiilor pentru copii: Cand se va lua decizia finala

Comisia de Munca si Protectie Sociala din Camera Deputatilor a adoptat, marti, un amendament privind dublarea alocatiilor pentru copii. Amendamentul a fost adoptat cu 16 voturi pentru si 6.

Comisia pentru Munca aproba un amendament care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a aprobat marti un amendament al PSD care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei.

Marcel Ciolacu critica parlamentarii PNL care n-au votat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, clameaza victoria si arata ca PSD a reusit dublarea a.

De ce dublarea alocatiilor a fost un joc de poker intre PSD si PNL

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, dublarea alocatiilor pentru copii. Toata aceasta discutie, insa, s-a purtat ca in timpul unui meci de poker. Iar jucatorii au fost PSD si PNL. De.

Dupa majorarea alocatiilor pentru copii de catre PNL, PSD vine cu un proiect asemanator. Raluca Turcan: Poate duce la sistarea fondurilor UE, cresterea inflatiei, scaderea puterii de cumparare

UPDATE:Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor:Legea ajunge la presedintele Klaus Iohannis. Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia ca legea PSD privind dublarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )