Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pe ce se duc banii romanilor. Care sunt cele mai mari cheltuieli

Antena3 Antena3,
Pe ce se duc banii romanilor. Care sunt cele mai mari cheltuieli

Care sunt cele mai folosite cuvinte din limba romana. Sigur nu stiai asta!

Exista cuvinte pe care le folosesc toti romanii, indiferent de vocabular, de studii sau de mediul in care traieste. Ei bine, cele mai utilizate cuvinte din limba noastra sunt prepozitiile precum pe,.

Analiza trimestriala a transportului aerian in Romania. Care sunt cele mai tranzitate aeroporturi?

Pentru ca drumurile din Romania devin impracticabile, din ce in ce mai multe persoane aleg transportul aerian fie ca e vorba de distante scurte sau lungi, scopul fiind de a le parcurge in cel mai scurt timp. Astfel, transportul aeroportuar a.

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de bitcoin a fost victima hackerilor

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume Bitfinex, a fost inchis pentru scurt timp marti, din cauza unui atac cibernetic.

Ionut Dumitru, despre dezastrul din economie: Veniturile sunt la minime istorice. Cheltuielile sociale sunt cele mai mari din UE

Ionut Dumitru, economistul sef al Raiffeisen Bank si presedintele Consiliului Fiscal, considera ca situatia finantelor publice e in prezent cel mai mare risc pentru economie, in contextul in care veniturile din taxe si impozite sunt la minime istorice, de 25. 6%, iar cheltuielile sociale reprezinta 80% din veniturile fiscale, cel mai mare nivel din Uniunea Europeana.

Utile: Cum gasesti un telefon furat sau pierdut in Romania; Cum sa pastram si sa preparam alimentele pe perioada verii; Cele mai mari greseli pe care le faci cand alegi o parola pe net

Zece practici antice care aduc numeroase beneficii. Stiinta le-a demonstrat efectul Multe dintre aceste practici, precum medicina chineza sau meditatia, sunt deseori considerate. Top 5 alimente pentru un par sanatos Cine nu-si doreste un par frumos si sanatos? Investesti sume uriase in ingrijirea lui, mergi la coafor pentru tratamente felurite si ai acasa cele.

Horoscop. Trei perechi din zodiac care au cele mai frumoase relatii

Nimeni are secretul unei povesti de dragoste perfecte, dar astrele intervin, dezvaluind zodiilor care sunt compatibile intre ele si care reusesc sa consolideze o relatie frumoasa si fericita. Berbec -.

Protestele din Piata Victoriei CONTINUA si duminica: Statul roman e facut PRAF pentru a salva un numar de cetateni INFRACTORI, care detin cele mai importante demnitati

Decizia-soc de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), prin care presedintele Klaus Iohannis e obligat sa pe revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, continua sa scota oamenii in stada. in.

Daniel Negreanu a devenit jucatorul cu cele mai mari castiguri din pokerul profesionist

Daniel Negreanu s-a clasat al doilea la Super High Roller Bowl 2018 si a incasat un premiu in valoare de 3 milioane de dolari.

Procedura prin care se verifica trimiterile mai mari de 2.000 euro ale romnilor din strainatate

Autoritatile dau asigurari ca romanii vor putea trimite bani in tara la fel ca pana acum, fara a fi nevoiti sa justifice provenienta acestora, in urma proiectului de lege adoptat recent de Guvern. in acest sens, Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ONPCSB) spune ca nu face decat sa verifice informatiile primite de la companiile de transfer rapid cu privire la suspiciunile mentionate in rapoartele pe care le transmit.

Millennials, pregatiti sa preia roluri de conducere. Care sunt cei mai vanati candidati in 2018

25% dintre Millennials se indreapta catre functii de conducere, iar tinerii din generatia Z incep sa intre pe piata muncii. Cu o pondere atat de mare de nativi digitali in campul muncii, angajatorii au inteles ca trebuie sa se adapteze noului context.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )