Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ducesa Kate a eclipsat vedetele la gala BAFTA 2019: Este absolut incantatoare FOTO

Adevărul Adevărul,
Ducesa Kate a eclipsat vedetele la gala BAFTA 2019: Este absolut incantatoare FOTO

Ducesa de Cambridge a reusit inca o data sa iasa in evidenta. Kate Middleton a participat alaturi de sotul eu, Printul William, la gala premiilor BAFTA 2019, eveniment pentru care a ales o tinuta fermecatoare si, in acelasi timp, le-a adus un omagiu Reginei Elisabeta si Printesei Diana. continuă pe Adevărul

Castigatorii Premiilor BAFTA 2019

Duminica seara a avut loc decernarea premiilor BAFTA, pe scena Royal Albert Hall din Londra. Iata ce productii si ce actori s-au numarat printre cei care au primit trofeele.

Castigatorii BAFTA 2019: lista celor mai bune filme si a celor mai buni actori, potrivit Academiei Britanice

Tragicomedia istorica The Favourite, regizata de Yorgos Lanthimos, a castigat cele mai multe trofee, insa drama Roma a lui Alfonso Cuaron s-a impus la principalele categorii de la premiile BAFTA 2019.

Premiile BAFTA 2019: Vezi AICI lista completa a castigatorilor. Ce regizor a dat lovitura

Duminica seara, pe scena Royal Albert Hall din Londra, au fost desemnati castigatorii premiiilor celei de-a 72-a editie a premiilor BAFTA.

BAFTA 2019 - Lista completa a premiilor atribuite la cea de-a 72-a editie a galei

Premiile BAFTA sunt atribuite in fiecare an pe baza voturilor exprimate de membrii Academiei britanice de arta a filmului si televiziunii British Academy of Film and Television Arts), scrie Agerpres.

DAEA: Bugetul MADR pe 2019 este unul al investitiilor

Bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) pentru anul 2019, in suma totala de 22,862 miliarde de lei, este un buget al investitiilor si al sprijinului producatorilor agricoli.

Liviu Pop: Bugetul pe 2019 este profesionist. Prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste

Multe dintre amendamentele opozitiei la bugetul pe 2019 sunt depuse doar de dragul de a ocupa timpii de dezbatere, sustine senatorul PSD Liviu Pop. El spune ca bugetul este echilibrat, robust si deplin sustenabil, construit pe realitatile anilor precedenti si cu proiectii profesioniste pana in 2022, iar prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste.

Ponta afirma ca proiectul de buget pe 2019 este un fake

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, considera ca proiectul bugetului de stat pe 2019, a carui dezbatere in Parlament incepe luni, este un fake si reia criticile privind fondurile alocale partidelor parlamentare, anuntand ca va solicita printr-un amendament suspendarea acordarii lor.

Raportul privind inflatia mentioneaza de 14 ori OUG 114 n cele 60 de pagini: Setul de masuri fiscale intrate n vigoare la 1 ianuarie 2019 este de natura a crea ambiguitati

De 14 ori e mentionata Ordonanta 114/2018 in cele circa 60 de pagini ale Raportului privind inflatia, publicat luni de Banca Centrala. Eficienta si flexibilitatea politicii monetare ar putea fi afectate de prevederile OUG nr. 114/2018 prin maniera de stabilire a taxei pe activele bancilor, se arata in textul Raportului. Dealtfel, potrivit autorilor documentului, riscurile specifice sunt asociate cu precadere conduitei politicii fiscale si a veniturilor, in conditiile lipsei de disponibilitate la momentul finalizarii scenariului de baza al proiectiei macroeconomice a unei variante aprobate de Parlament a bugetului de stat pentru anul in curs.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )