Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premiile BAFTA 2019: Vezi AICI lista completa a castigatorilor. Ce regizor a dat lovitura

B1 B1,
Premiile BAFTA 2019: Vezi AICI lista completa a castigatorilor. Ce regizor a dat lovitura

Duminica seara, pe scena Royal Albert Hall din Londra, au fost desemnati castigatorii premiiilor celei de-a 72-a editie a premiilor BAFTA. continuă pe B1

Castigatorii BAFTA 2019: lista celor mai bune filme si a celor mai buni actori, potrivit Academiei Britanice

Tragicomedia istorica The Favourite, regizata de Yorgos Lanthimos, a castigat cele mai multe trofee, insa drama Roma a lui Alfonso Cuaron s-a impus la principalele categorii de la premiile BAFTA 2019.

BAFTA 2019 - Lista completa a premiilor atribuite la cea de-a 72-a editie a galei

Premiile BAFTA sunt atribuite in fiecare an pe baza voturilor exprimate de membrii Academiei britanice de arta a filmului si televiziunii British Academy of Film and Television Arts), scrie Agerpres.

Castigatorii Premiilor BAFTA 2019

Duminica seara a avut loc decernarea premiilor BAFTA, pe scena Royal Albert Hall din Londra. Iata ce productii si ce actori s-au numarat printre cei care au primit trofeele.

Ducesa Kate a eclipsat vedetele la gala BAFTA 2019: Este absolut incantatoare FOTO

Ducesa de Cambridge a reusit inca o data sa iasa in evidenta. Kate Middleton a participat alaturi de sotul eu, Printul William, la gala premiilor BAFTA 2019, eveniment pentru care a ales o tinuta fermecatoare si, in acelasi timp, le-a adus un omagiu Reginei Elisabeta si Printesei Diana.

S-a AFLAT! Cine sunt castigatorii FINALEI Eurovision! Vezi AICI

S-a aflat cine sunt finalistii Eurovision! Duminica seara, la Arad, au fost stabilite numele ultimilor sase finalisti ai concursului national.

PREMIILE GRAMMY 2019: Cine sunt marii castigatori. Vedetele care au luat toata atentia prin tinutele spectaculoase (GALERIE FOTO)

Duminica seara a avut loc cea de-a 61-a editie a galei Grammy Awards, organizata de The Recording Academy si prezentata de cantareata americana Alicia Keys, la Staples Center din Los Angeles, in Statele.

VIDEO Premiile Grammy 2019/ Childish Gambino,marele cstigator/ Premiu postum pentru Chris Cornell

Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obtinut patru trofee, pentru piesa This Is America, la editia de anul acesta, a 61-a, a premiilor Grammy, care au fost decernate duminica seara, la Los Angeles, potrivit The Associated Press, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )