Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ducesa Meghan, pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului: motivul pentru care este criticata FOTO

Adevărul Adevărul,
Ducesa Meghan, pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului: motivul pentru care este criticata FOTO

Ducesa de Sussex, Meghan Markle 38 de ani), a fost inclusa pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului, realizata in baza unor sondaje facute de o platforma de cumparaturi online. continuă pe Adevărul

Mircea Lucescu lauda performanta fiului sau in Asia: Poate sa fie competitiv la nivelul celor mai mari antrenori

Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de lauda dupa ce fiul sau a castigat Liga Campionilor Asiei, alaturi de Al-Hilal. El a declarat ca Razvan Lucescu se afla pe un drum foarte bun si il vede capabil sa concureze la nivelul celor mai mari antrenori.

Avem lista celor 7 finalisti de la Car of the Year 2020

Avem lista celor 7 finalisti de la Car of the Year 2020. Finalistii au fost selectati de juriul COTY compus din 60 de jurnalisti din 23 de tari europene), premiul COTY fiind cel mai ravnit premiu acordat in indust.

Tranzactia momentului! Una dintre cele mai mari companii romanesti de materiale de constructii, preluata de elvetienii de la Sika

Grupul elvetian Sika a preluat Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructie. infiintata in anul 1993 in Oradea de catre Marcel Barbut, Adeplast are 470 de angajati si a.

Die Welt despre Romania ca stat de tarani al Europei si unul dintre cei mai mari profitori ai UE

Intr-o analiza a unui tanar jurnalist aparuta in Welt. de, Romania apare ca o cu totul altfel de tara decat este vazuta ea, dinauntrul ei. in articolul Statul de tarani al Europei trece printr-un boom impiedicat, tara este considerata ca fiind unul dintre cei mai mari profitori ai UE si intr-o crestere economica substantiala, desi coruptia ii sperie pe investitori.

Un om de afaceri francez il depaseste pe Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul francez Bernard Arnault l-a depasit pe Bill Gates Microsoft) si trece pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume persoana din lume, dupa Jeff Bezos Amazon), potrivit Real-Time Billionaires List a revistei americane Forbes, citate de Mediafax.

Un om de afaceri francez il depaseste pe Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul francez Bernard Arnault l-a depasit pe Bill Gates Microsoft) si trece pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, dupa Jeff Bezos Amazon), potrivit Real-Time Billionaires List a revistei americane Forbes, citate de Mediafax.

IFFHS: Topul celor mai buni arbitri in 2019 - Ovidiu Hategan, pe locul 23

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a fotbalului IFFHS) a dat publicitatii topul celor mai buni arbitri in 2019, iar romanul Ovidiu Hategan se afla pe locul 23. Prima pozitie este ocupata de slovenul Damir Skomina, acesta fiind urmat de germanul Felix Brych si de olandezul Bjorn Kuipers.

Detalii bizare despre rapirea si violarea copilei de 10 ani din Braila. Fata a fost luata cu forta din fata fratilor mai mari

Magistratii de la Judecatoria Braila au emis in seara zilei de marti, 26 noiembrie, mandate de arestare preventiva pe numele celor doi autori ai oribilelor fapte: Corin Mamaligeanu si Catalin Cornel Dragan. Ancheta penala este insa de-abia la inceput.

Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructii, a fost preluata de elvetienii de la Sika

Actionarii Adeplast SA au decis sa vanda societatea catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor chimice pentru constructii. Aceasta tranzactie indeplineste dorinta lui Marcel Barbut, fondatorul Adeplast, care a transformat societatea in cel mai important producator de termoizolatii din Romania. Barbut a murit in februarie 2019, la varsta de 62 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )