Libnet.ro
UNICEF

00:07

IFFHS: Topul celor mai buni arbitri in 2019 - Ovidiu Hategan, pe locul 23

Hotnews Hotnews,
 IFFHS: Topul celor mai buni arbitri in 2019 - Ovidiu Hategan, pe locul 23

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a fotbalului IFFHS) a dat publicitatii topul celor mai buni arbitri in 2019, iar romanul Ovidiu Hategan se afla pe locul 23. Prima pozitie este ocupata de slovenul Damir Skomina, acesta fiind urmat de germanul Felix Brych si de olandezul Bjorn Kuipers. continuă pe Hotnews

Un om de afaceri francez il depaseste pe Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul francez Bernard Arnault l-a depasit pe Bill Gates Microsoft) si trece pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume persoana din lume, dupa Jeff Bezos Amazon), potrivit Real-Time Billionaires List a revistei americane Forbes, citate de Mediafax.

Un om de afaceri francez il depaseste pe Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul francez Bernard Arnault l-a depasit pe Bill Gates Microsoft) si trece pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, dupa Jeff Bezos Amazon), potrivit Real-Time Billionaires List a revistei americane Forbes, citate de Mediafax.

Topul celor mai tari destinatii din 2020, intocmit de National Geographic

Prestigioasa revista americana National Geographic a intocmit clasamentul destinatiilor care nu ar trebui sa lipseasca anul viitor din calendarul iubitorilor de calatorii.

Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

Cei mai buni canotori ai anului, printre care si sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, au fost premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc 2019. Decernarea premiilor a incununat rezultatele exceptionale ale tinerilor la competitiile internationale din acest an.

Prezidentiale 2019. Kelemen Hunor: Sper ca urmeaza cinci ani mai buni decat cei care sunt in urma noastra

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca a votat pentru o tara care sa cunoasca crestere economica si stabilitate politica, spunand ca spera ca urmatorii cinci vor fi mai buni decat ultimii cinci ani.

Marian Dragulescu: imi doresc o medalie la Tokyo, sunt printre cei mai buni la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu a declarat, luni, ca isi doreste sa castige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo si considera ca este indreptatit la acest obiectiv deoarece este unul dintre cei mai buni sportivi din lume la sarituri.

Mircea Lucescu lauda performanta fiului sau in Asia: Poate sa fie competitiv la nivelul celor mai mari antrenori

Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de lauda dupa ce fiul sau a castigat Liga Campionilor Asiei, alaturi de Al-Hilal. El a declarat ca Razvan Lucescu se afla pe un drum foarte bun si il vede capabil sa concureze la nivelul celor mai mari antrenori.

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

Marian Dragulescu: imi doresc o medalie la Tokyo, sunt printre cei mai buni

Gimnastul Marian Dragulescu a declarat, luni, ca isi doreste sa castige o medalie la Jocurile Olimpi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )