Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ducesele cu care a dansat George Clooney la nunta regala

ADPM ADPM,
Ducesele cu care a dansat George Clooney la nunta regala

George Clooney a dansat atat cu Meghan Markle, cat si cu Kate Middleton, la receptia de la nunta regala de sambata. Dar se pare ca farmecul sau are limite, iar Sarah Ferguson l-ar fi refuzat. continuă pe ADPM

Nunta regala. Cine este tanarul violoncelist care a cantat la nunta regala si despre care vorbeste toata lumea

Atunci cand majoritatea oamenilor vad un numar necunoscut care apare pe telefonul mobil, raspund pe un ton rece. Dar Sheku Kanneh-Mason se bucura ca a raspuns unui singur apel telefonic, dupa ce a auzit-o pe.

Tinutele care au furat toate privirile la nunta regala: Amal Clooney, Victoria Beckham si Serena Williams, in centrul atentiei FOTO

Sotii Amal si George Clooney, Victoria si David Beckham, vedeta de televiziune Oprah Winfrey, tenismena Serena Williams si actrita Gina Torres au fost printre invitatii care au atras toate privirile prin tinutele purtate la nunta printului Harry al Marii Britanii 33 de ani) cu actrita americana Meghan Markle 36 de ani).

George Clooney a dansat cu Meghan Markle la receptia de la nunta. Detalii din culisele petrecerii regale

George Clooney a dansat cu ducesa Meghan de Sussex la receptia organizata dupa casatoria acesteia cu printul Harry al Marii Britanii, care a avut loc sambata, in Windsor, potrivit.

Detalii din culisele petrecerii regale: discursuri emotionante, George Clooney a dansat cu mireasa si cu ducesa Kate, iar Serena Williams a castigat un joc de baut

Nunta printului Harry cu Meghan Markle a fost urmata de o petrecere in care membrii familiei regale si celebritatile s-au distrat pe cinste. De departe, cel mai norocos a fost actorul George Clooney, care a dansat atat cu mireasa, cat si cu ducesa de Cambridge. Seara a fost presarata de momente amuzante si discursuri emotionante.

Nunta regala: Sosesc oaspetii de seama. Amal Clooney si Victoria Beckham au atras toate privirile FOTO

Oaspetii au inceput sa soseasca la capela St. George a castelului Windsor, unde va avea loc nunta regala dintre printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si actrita americana Meghan Markle 36 de ani). Cuplurile Victoria si David Beckham si Amal si George Clooney au atras toate privirile.

20 de poze adorabile cu Printul George si Printesa Charlotte de la Nunta Regala

Desi ziua de sambata a fost despre Meghan si Harry, printul George si printesa Charlotte au reusit, de cateva ori, sa fie in centrul atentiei, la nunta regala.

Primele fotografii oficiale cu Printul Harry si Meghan Markle, dupa nunta regala (FOTO)

Primele fotografii oficiale cu Ducele si Ducesa de Sussex, dupa nunta regala au fost lansate de palatul Kensington. Cei doi s-au casatorit sambata, la capela St. George, de pe domeniul Castelului Winsor,.

Ce s-a intamplat la receptia cu usile inchise de la Nunta Regala

Meghan Markle a devenit oficial ducesa de Sussex ieri, cand s-a casatorit cu printul Harry, sub privirea a sute de milioane de oameni. Dar sarbatoarea lor nu s-a incheiat la capela Saint George, ci adevarata petrecere a fost seara, la receptia de la Frogmore House.

Aparitie surpriza la nunta regala! Fostele iubite ale Printului Harry au fost invitate. Cum au aparut

Inainte cu luni bune de nunta regala, au aparut zvonuri potrivit carora Printul Harry si-a invitat fostele iubite la nunta cu Meghan Markle. Ei bine, in ziua nuntii, zvonurile s-au adeverit. Atat prima lui iubire, Chelsy Davy, cat si cea mai recenta iubita a sa, Cressida Bonas, au fost prezente in ziua in care Harry i-a jurat iubire vesnica fostei actrite, Meghan Markle.

Meghan Markle si mama ei, impreuna inainte de nunta regala

Meghan Markle petrece ultima noapte de burlacita, alaturi de mama sa, Doria Ragland, la hotelul Cliveden House din Windsor. Cele doua au fost asteptate atat de paparazzi, cat si de sute de fani, in fata hotelului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )