Libnet.ro
UNICEF

09:45

George Clooney a dansat cu Meghan Markle la receptia de la nunta. Detalii din culisele petrecerii regale

Antena3 Antena3,
George Clooney a dansat cu Meghan Markle la receptia de la nunta. Detalii din culisele petrecerii regale

George Clooney a dansat cu ducesa Meghan de Sussex la receptia organizata dupa casatoria acesteia cu printul Harry al Marii Britanii, care a avut loc sambata, in Windsor, potrivit. continuă pe Antena3

Cum poti avea rochiile purtate de Meghan Markle la nunta cu mai putin de 5000 $

Cu siguranta rochiile purtate de Meghan Markle in ziua nuntii, simple si elegante, vor deveni un must have pentru toate miresele care vor un stil minimalist si curat. Noi am gasit modele similar, care costa sub 5000 de dolari.

Detalii din culisele petrecerii regale: discursuri emotionante, George Clooney a dansat cu mireasa si cu ducesa Kate, iar Serena Williams a castigat un joc de baut

Nunta printului Harry cu Meghan Markle a fost urmata de o petrecere in care membrii familiei regale si celebritatile s-au distrat pe cinste. De departe, cel mai norocos a fost actorul George Clooney, care a dansat atat cu mireasa, cat si cu ducesa de Cambridge. Seara a fost presarata de momente amuzante si discursuri emotionante.

Primele fotografii oficiale cu Printul Harry si Meghan Markle, dupa nunta regala (FOTO)

Primele fotografii oficiale cu Ducele si Ducesa de Sussex, dupa nunta regala au fost lansate de palatul Kensington. Cei doi s-au casatorit sambata, la capela St. George, de pe domeniul Castelului Winsor,.

Cui a apartiunt tiara purtata de Meghan Markle la nunta

Meghan Markle a impresionat prin tinuta purtata la nunta, insa nu doar rochia a atras numeroase priviri. Tiara purtata de Meghan Markle aapartinut RegineiMary. Tiara Diamond Bandeau face parte din.

Este greu e sa fii printesa. Ce regim a tinut Meghan Markle inainte de nunta

Si printesele plang. cateodata! Mai ales cand se urca pe cantar. Si atunci cauta trucuri sau magii sa indrepte ce a stricat cantarul. A venit si marele moment pentru Meghan Markle. inainte de nunta.

Este greu sa fii printesa. Ce regim a tinut Meghan Markle inainte de nunta

Si printesele plang. cateodata! Mai ales cand se urca pe cantar. Si atunci cauta trucuri sau magii sa indrepte ce a stricat cantarul. A venit si marele moment pentru Meghan Markle. inainte de nunta.

SCANDAL la nunta regala: Meghan Markle, atacata de ...

Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle a avut loc sambata. Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata printr-un maraton de evenimente, care.

NUNTA REGALA Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Numeroase vedete, prezente la ceremonie.VIDEO

Printul Harry si actrita americana Meghan Markle s-au casatorit, sambata, intr-o ceremonie somptuoasa care a reunit fastul regalitatii britanice cu stralucirea hollywoodiana, aducand o noua scanteie intr-o monarhie care se straduieste sa ramana relevanta in timpurile moderne, scrie Reuters. Meghan Markle a ales o superba rochie Givenchy, cu maneci lungi, creata de designerul britanic Clare Waight Keller. La nunta au venit, printre altii, actorii din serialul Suits in care a jucat Markle, jucatoarea de tenis Serena Williams, celebra vedeta de televiziune americana Oprah, actorul George Clooney si sotia sa Amal, David si Victoria Beckham, actorul Idris Elba si cantaretul Elton John.

Printul Harry si Meghan Markle le-au oferit invitatilor la nunta o punga plina cu cadouri. Ce continea aceasta

Mii de oameni au fost invitati la Castelul Windsor, in timp ce printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit, sambata, la Capela St. George. Cu totii au primit cate o punga cu cadouri. Pe plasele din.

Nunta Regala 2018. Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar

Printul Harry se casatoreste cu americanca Meghan Markle sambata, 19 mai, la Capela Sfantul George a Palatului Windsor. Acesta este cel mai asteptat eveniment al anului. Aproape jumatate din populatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )