Libnet.ro
UNICEF

01:05

Duel sufocant la French Open: Au stat peste 3 ore pe teren, iar rezultatul s-a decis dupa a 5-a minge de meci

Adevărul Adevărul,
Duel sufocant la French Open: Au stat peste 3 ore pe teren, iar rezultatul s-a decis dupa a 5-a minge de meci

De obicei, tabloul feminin ofera partide de maximum doua ore si ceva. Astazi insa, in turul II, Kiki Bertens 8 WTA) si Sara Errani 150 WTA) au oferit un meci-maraton. continuă pe Adevărul

Toti banii pe Halep: S-a aflat suma uriasa pariata pe victoria Simonei la French Open 2020

Peste 1. 500 de pariuri au fost plasate pe victoria romancei la aceasta editie a turneului de la Roland-Garros, aproape cat urmatoarele noua jucatoare in topul preferintelor pariorilor.

Halep, laudata de cea mai buna jucatoare din istorie pe zgura: Simona va castiga French Open

Americanca de 65 de ani, cu 18 titluri de Grand Slam in palmares si un bilant istoric pe covorul rosu, 125 de victorii la rand, crede ca Simona va castiga titlul la French Open, cu o singura conditie.

Patricia Tig o bate pe Voegele si se califica in premiera in turul II de la Roland Garros, unde o asteptau deja Halep si Begu Programul celor 6 romance de la French Open

Patricia Tig a reusit sa o invinga, luni seara, pe Stefanie Voegele in primul tur de la WTA French Open si s-a calificat in premiera in turul secund al prestigiosului turneu de Grand Slam de la Roland Garros.

Halep - Begu, miercuri, la French Open: Avem ora meciului! Decizie ciudata a francezilor

Cel mai interesant duel din turul II pentru publicul din Romania se va desfasura in conditii neasteptate, avand in vedere ca pe teren va intra favorita numarul 1 in proba feminina.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )