Libnet.ro
UNICEF

20:00

Duhovnicul Ioan Sismanian: Sa ne nastem din nou spre invierea de la Paste

Adevărul Adevărul,
Duhovnicul Ioan Sismanian: Sa ne nastem din nou spre invierea de la Paste

Parintele Ioan Sismanian, de la Manastirea Petru Voda, vorbeste despre ce mai inseamna invierea in societatea contemporana, despre iubirea ca jertfa, despre boala si depresie, despre valorile predeterminarii si pericolul mersului la ghicitoare. Ieroschimonahul ii face un portret emotionant parintelui Iustin Parvu, mentorul sau spiritual. continuă pe Adevărul

Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei: DNA-ul e arma lui Basescu

Radu Mazare a sosit din nou astazi din nou la DNA. La intrarea in sediul institutiei, edilul a declarat:DNA-ul este arma lui Traian Basescu. Primarul Constantei va fi audiat din nou in dosarul in care.

Romania ar putea accesa din nou pietele externe de capital in acest an

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a declarat ieri, citat de Bloomberg, ca tara noastra ar putea accesa din nou piata internationala de capital in acest an, in masura in care conditiile o vor permite, chiar daca, dupa emisiunea de obligatiuni europene lansata ieri ce a atras 1,25 miliarde euro), Romania si-a acoperit complet necesitatile de finantare pentru acest an.

Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat in dosarul in care este cercetat

Radu Mazare este asteptat astazi din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat din nou in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita dupa ce ar fi primit 175. 000 de euro de la omul de afaceri.

Angajatii germani ai Amazon, din nou in greva

Sute de salariati ai diviziei Amazon. com Inc. din Germania au oprit ieri lucrul, continuand astfel seria grevelor lansate din cauza nemultumirilor salariale.

Basescu: Mi-ar placea sa discut din nou cu Voronin

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca se intelege bine cu mai multi politicieni din Republica Moldova, printre care Dorin Chirtoaca, Vlad Filat si Mihai Ghimpu. Presedintele a marturisit ca si-ar dori sa reia discutiile si cu presedintele Partidului Comunist, Vladimir Voronin.

Bianca Dragusanu, din nou in bratele lui Victor Slav!

Bianca Dragusanu au lasat de-o parte toate neintelegerile din ultima perioada si si-au unit fortele pentru a dansa impreuna, in scop caritabil, in cadrul emisiunii Minunea dansului, ce va fi difuzata la Pro Tv in Sambata Mare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )