Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat in dosarul in care este cercetat

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat in dosarul in care este cercetat

Radu Mazare este asteptat astazi din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat din nou in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita dupa ce ar fi primit 175. 000 de euro de la omul de afaceri. continuă pe Antena3

Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei: DNA-ul e arma lui Basescu

Radu Mazare a sosit din nou astazi din nou la DNA. La intrarea in sediul institutiei, edilul a declarat:DNA-ul este arma lui Traian Basescu. Primarul Constantei va fi audiat din nou in dosarul in care.

Radu Mazare: Basescu vrea sa ma lege

Primarul Constantei,Radu Mazare, spune ca presedintele Traian Basescu vrea sa il vada in inchisoare, ca sa poata prelua monopolul din portul Constanta. Edilul a avertizat ca razboaiele sefului.

Radu Mazare, audiat la DNA pentru luare de mita

Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea.

VIDEO UPDATE DNA a extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in cazul lui Radu Mazare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in dosarul primarului Constantei, Radu Mazare, in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea locuintelor sociale din campusul Henri Coanda.

Radu Mazare la DNA: Firea le-a dat o lectie multor mormoloci din politica romaneasca

Primarul Radu Mazare s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 175. 000 de euro mita pentru a facilita unui om de afaceri castigarea unei licitatii.

Radu Mazare, anchetat si pentru fals in declaratii

Procurorii DNA au extins ancheta in cazul primarului din Constanta pentru fals in legatura cu declaratia de avere si imprumutul pe care sustine ca l-a oferit, acum zece ani, unui grec, a anuntat chiar Radu Mazare. Am depus un inscris, respectiv contractul meu de imprumut. M-au anuntat ca au extins urmarirea penala, a precizat edilul la iesirea de la DNA, unde ieri a fost din nou audiat in dosarul de coruptie care-l vizeaza.

Radu Mazare, este audiat miercuri de procurorii anticoruptie in dosarul in care estre acuzat ar fi primit mita

Primarul Radu Mazare s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 175. 000 de euro mita pentru a facilita unui om de afaceri castigarea unei licitatii.

Radu Mazare, la DNA pentru audieri in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Radu Mazare a ajuns, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru.

Basescu il compara pe primarul Constantei cu interlopul Nutu Camataru

Presedintele Traian Basescu l-a comparat pe primarul Constantei,Radu Mazare, cu interlopul Nutu Camataru. Vorbind despre interventia mascatilor acasa la edilul Constantei, seful statului a declarat ca.

DNA: Declaratiile lui Radu Mazare aduc atingere independentei justitiei

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a sesizat marti, Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a verifica daca declaratiile primarul Radu Mazare aduc atingere independentei justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )