Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dulce Maria si Julion Alvarez prezinta videoclipul piesei Lagrimas!

Devorator Monden Devorator Monden,
Dulce Maria si Julion Alvarez prezinta videoclipul piesei Lagrimas!

Frumoasa balada cantata in duet de cei doi artisti mexicani beneficiaza acum si de un videoclip oficial, nostalgic si foarte romantic de altfel. Videoclipul piesei Lagrimas a avut premiera pe cinci noiembrie, trackul urmand a fi inclus pe viitorul album de debut oficial al Dulce Marieicare este asteptat sa se lanseze spre sfarsitul acestui an. continuă pe Devorator Monden

Dulce Maria si Julion Alvarez vor lansa clipul piesei Lagrimas pe 5 noiembrie!

Noua piesa a celor doi artisti va fi inclusa pe viitorul album de debut oficial al Dulce Mariei care este asteptat sa se lanseze in decursul acestui an, nefiind inca dezvaluite nici titlul sau detalii elocvente despre acesta. In urma cu putin timp a fost confirmat faptul ca maine, cinci noiembrie, va avea loc premiera .

Fresh! Ed Sheeran a dezvaluit videoclipul piesei I See Fire!

Anuntul lansarii noii piese marca Ed Sheeran a fost dezvaluit pe patru noiembrie, urmand ca a doua zi I See Fire sa aterizeze pe iTunes si, concomitent, sa fie incarcat pe Youtube si un clip al piesei care prezinta,in acelasi timp, atat imagini making of din studio, cat si imagini din filmul The Hobbit: The .

Paramore au lansat videoclipul piesei Daydreaming!

Asa cum ne-a fost promis, videoclipul celui de-al patrulea single al albumului eponim al formatiei Paramore avea sa aiba premiera pe cinci noiembrie pe site-ul msn. com. Daydreaming a fost compusa de Hayley Williams si Taylor York, producator fiind Justin Meldal-Johnson. Videoclipul contine atat imagini live desprinse din concertele formatiei Paramore, cat si imagini ale unui .

Funny! Jason Derulo, bombardat de trompete in videoclipul piesei Trumpets!

Noua piesa a heartbreaker-ului Jason Derulo este extrasa ca single oficial de pe recentul sau material Tattoos care a fost lansat la sfarsitul lunii septembrie. Talentatul artist a incarcat online acum cateva ore si videoclipul piesei, care de altfel este si foarte amuzant. In prim cadru il vedem pe Jason Derulo urmarindu-si la tv clipul .

HOT! Havana Brown, sexy razboinica in videoclipul piesei Warrior!

Dupa ce in urma cu cateva zile DJ-ita australiana ne prezenta un scurt teaser si un clip making of, pe cinci noiembrie Havana Brown avea sa dezvaluie in versiune full videoclipul noului sau single, Warrior. Asa cum am puteam observa si in teaserul dezvaluit acum cateva zile, Havana Brown nu renunta la scenele sexy si .

HOT! Girls Generation lanseaza videoclipul piesei My Oh My!

Noul single al fetelor, care este lansat exclusiv in Japonia, a fost dezvaluit online cu doar cateva ore inainte de lansarea videoclipului oficial pe care il veti putea urmari si voi mai jos. Clipul piesei My Oh My este vesel, plin de energie si voie buna si colorat, nelipsind din cadrul sau tinutele multicolore ale .

McFly se amuza pe cinste in videoclipul piesei Love Is On The Radio!

Noua piesa a grupului britanic este confirmata ca fiind primul single oficial extras de pe viitorul album McFly, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Materialul este asteptat sa se lanseze la inceputul anului 2014. Love Is On The Radio este o frumoasa piesa de dragoste cu influente country care beneficiaza de un clip .

Lil Kim ne invita in lumea sa de lux in videoclipul piesei Looks Like Money!

Dupa ce in urma cu cateva zile rapperita americana dezvaluia online un nou track, intitulat Dead Gal Walking, iata ca Lil Kim revine de aceasta data cu un nou clip, pentru piesa Looks Like Money, din care a oferit un preview in luna iulie a acestui an. Lil Kim se bucura in noul sau videoclip .

ZE:A pun pret pe romantism in videoclipul piesei Step By Step!

Kevin, Kwanghee, Siwan, Junyoung, Taeheon, Heechul, Minwoo, Hyungsik si Dongjun, pe scurt ZE:A, cunoscuti si ca Children of Empire, revin in atentia fanilor cu un nou videoclip, foarte romantic de altfel, pentru piesa Step By Step. In clip membrii ZE:A sunt infatisati desfasurand diferite activitati cu scopul de a-i face o surpriza unei fete pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )