Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dumitru Buzatu se delimiteaza de Viorica Dancila: Liviu Dragnea a facut si foarte multe lucruri bune

B1 B1,
Dumitru Buzatu se delimiteaza de Viorica Dancila: Liviu Dragnea a facut si foarte multe lucruri bune

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni seara, la Gigi24, ca raspunsul Vioricai Dancila referitor la o posibila gratiere a lui Liviu Dragnea este interpretabil. Eu inteleg foarte bine genul a. continuă pe B1

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui, o contrazice pe Dancila: Eu l-as gratia pe Dragnea

Raspunsul dat de premierul Viorica Dancila jurnalistilor Adevarul privind o eventuala gratiere a fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, pare sa starneasca nemultumiri in randul colegilor de partid.

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Viorica Dancila, raspuns transant in privinta gratierii lui Liviu Dragnea. Ce va face daca va fi presedinte

Viorica Dancila a fost intrebata daca are de gand sa il gratieze pe Liviu Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte al Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, a raspuns premierul, fara sa specifice la ce anume se refera. Dancila a precizat ca nu a mai vorbit cu Dragnea din momentul in care .

Viorica Dancila: Programul de guvernare a inceput cu Liviu Dragnea. Cred ca isi doreste sa-l ducem la bun sfarsit

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara intr-un interviu pentru Mediafax ca programul de guvernare al PSD a inceput cu Liviu Dragnea si e de parere ca acesta din urma si-ar dori ca el sa fie dus pana la capat.

Viorica Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea daca ajunge presedinte: Doamne fereste!

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, subliniind ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar.

Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea in cazul in care ajunge presedinte: Doamne fereste! VIDEO

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmand ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar gratia pe fostul lider al partidului in cazul in care ajunge presedinte, Viorica Dancila a raspuns scurt: Doamne fereste, nici nu se pune problema.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )