Libnet.ro
UNICEF

14:15

Viorica Dancila: Programul de guvernare a inceput cu Liviu Dragnea. Cred ca isi doreste sa-l ducem la bun sfarsit

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: Programul de guvernare a inceput cu Liviu Dragnea. Cred ca isi doreste sa-l ducem la bun sfarsit

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara intr-un interviu pentru Mediafax ca programul de guvernare al PSD a inceput cu Liviu Dragnea si e de parere ca acesta din urma si-ar dori ca el sa fie dus pana la capat. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea daca ajunge presedinte: Doamne fereste!

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, subliniind ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar.

Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea in cazul in care ajunge presedinte: Doamne fereste! VIDEO

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmand ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar gratia pe fostul lider al partidului in cazul in care ajunge presedinte, Viorica Dancila a raspuns scurt: Doamne fereste, nici nu se pune problema.

Viorica Dancila, raspuns transant in privinta gratierii lui Liviu Dragnea. Ce va face daca va fi presedinte

Viorica Dancila a fost intrebata daca are de gand sa il gratieze pe Liviu Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte al Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, a raspuns premierul, fara sa specifice la ce anume se refera. Dancila a precizat ca nu a mai vorbit cu Dragnea din momentul in care .

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Dumitru Buzatu se delimiteaza de Viorica Dancila: Liviu Dragnea a facut si foarte multe lucruri bune

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni seara, la Gigi24, ca raspunsul Vioricai Dancila referitor la o posibila gratiere a lui Liviu Dragnea este interpretabil. Eu inteleg foarte bine genul a.

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

Sondaj online: Nici pesedistii nu cred ca Viorica Dancila va ajunge presedinte

Viorica Dancila nu are sanse sa ajunga presedinte nici macar in viziunea votantilor PSD. Cel putin asta arata un sondaj online al social-democratilor la care au raspuns peste 5. 000 de oameni. Pe primul loc.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Viorica Dancila spune ce se va intampla daca motiunea nu va trece: Vom veni cu cateva masuri suplimentare pentru populatie

Premierul Viorica Dancila, liderul PSD, a anuntat luni ca in cazul in care motiunea de cenzura nu va trece, se va prezenta in Parlament, saptamana viitoare, cu remanierea si cu program de guvernare.

Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Premierul Viorica Dancila va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre incercarea de a ramane la guvernare, in contextul in care joi se voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei. Se asteapta la tradari in partid? Demisioneaza din fruntea PSD in cazul in care motiunea trece? Cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis daca motiunea pica? Va merge pana la capat in cursa pentru prezidentiale sau e posibil sa se retraga?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )