Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dumitru Buzatu, despre candidatura Gabrielei Firea la prezidentiale: E o persoana vizibila

Antena3 Antena3,
Dumitru Buzatu, despre candidatura Gabrielei Firea la prezidentiale: E o persoana vizibila

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, ca procesul de desemnare a candidatului partidului pentru alegerile prezidentiale trebuie accelerat, adaugand ca Gabriela Firea este o persoana vizibila, dar. continuă pe Antena3

Tensiunea creste in PSD. Dumitru Buzatu: Gabriela Firea m-a iritat si pe mine. Un pic de modestie poate nu strica

Cu o zi inaintea desemnarii candidatului pentru alegerile prezidentiale, tensiunea in PSD creste. Unul dintre cei mai vocali lideri de filiale, Dumitru Buzatu, de la Vaslui, spune ca Gabrielei Firea nu i-ar strica un pic de modestie si ca primarul Capitalei are o foarte ridicata capacitate de a genera iritare.

Dumitru Buzatu ii ia partea lui Dancila: Gabriela Firea m-a iritat si pe mine. Un pic de modestie poate nu strica

Cu o zi inainte de desemnarea candidatului PSD la prezidentiale, presedintele filialei de la Vaslui, Dumitru Buzatu, ii ia partea premierului Viorica Dancila in conflictul cu Gabriela Firea, spunand despre aceasta din urma ca are o foarte ridicata capacitate de a genera iritare. Recent, primarul general al Capitalei si-a exprimat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din iarna.

Viorica Dancila, atac la adresa Gabrielei Firea. Atunci cand iti ataci colegii, o faci doar pentru imagine

Dancila iese si ea la atac! Premierul Romaniei a facut si el declaratii, ca urmare a vorbelor Gabrielei Firea. Primarul Capitalei si-a anuntat candidatura la prezidentiale, afirmatie care a venit la pachet cu atacuri pentru Dragnea si Dancila. Dancila iese la atac, dupa afirmatiile Gabrielei Firea Viorica Dancila o ataca pe Gabriela Firea, dupa declaratiile .

Gabrielei Firea i-a murit sotul in urma unui atac cerebral. Ce a facut-o apoi sa plece de la Antena 3

Gabriela Firea a martusitit ce a facut-o sa intre in politica. Multi nu stiu de ce, dintr-o data, nu au mai vazut-o pe micile ecrane. Care este adevarul? Gabriela Firea, despre plecare din presa Toata lumea stie trecutul din presa al primarului general al Capitalei. Aceasta, inainte sa intre in politica, a fost jurnalist si .

Dumitru Buzatu: Tandemul Barna-Ciolos e superb! Sper ca Cel de Sus sa-i lumineze pe romani...

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat in stilul caracteristic tandemul Dan Barna presedinte-Dacian Ciolos premier, al aliantei USR-PLUS. E un tandem superb domnul Barna si cu domnul Ciolos! Sper ca C.

Dumitru Buzatu: Gabriela Firea m-a iritat si pe mine. Un pic de modestie poate nu strica

Alegerile prezidentiale se apropie cu pasi repezi si PSD, cel mai mare partid din Romania, tot nu are un candidat. Sperantele sunt mici la o victorie, dar sporesc temerile ca oricine va candida din partea.

Reactia Gabrielei Firea dupa ce s-a spus ca are o boala incurabila

Declaratii transante si foarte dure, facute de Gabriela Firea, sambata seara. Primarul Capitalei a vorbit despre oamenii care ii vor raul si care au raspandit in spatiul public zvonuri ca ar suferi.

Viorica Dancila nu vrea sa-i raspunda Gabrielei Firea in public: Atunci cand iesi in spatiul public si iti ataci colegii sau presedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine

Viorica Dancila, presedintele PSD,nu vrea sa-i raspunda in public atacurilor lansate de Gabriela Firea, ci in interiorul partidului, pentru ca premierul considera ca cine-si acuza colegii in fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )