Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorica Dancila nu vrea sa-i raspunda Gabrielei Firea in public: Atunci cand iesi in spatiul public si iti ataci colegii sau presedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine

B1 B1,
Viorica Dancila nu vrea sa-i raspunda Gabrielei Firea in public: Atunci cand iesi in spatiul public si iti ataci colegii sau presedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine

Viorica Dancila, presedintele PSD,nu vrea sa-i raspunda in public atacurilor lansate de Gabriela Firea, ci in interiorul partidului, pentru ca premierul considera ca cine-si acuza colegii in fata. continuă pe B1

Viorica Dancila, atac la adresa Gabrielei Firea. Atunci cand iti ataci colegii, o faci doar pentru imagine

Dancila iese si ea la atac! Premierul Romaniei a facut si el declaratii, ca urmare a vorbelor Gabrielei Firea. Primarul Capitalei si-a anuntat candidatura la prezidentiale, afirmatie care a venit la pachet cu atacuri pentru Dragnea si Dancila. Dancila iese la atac, dupa afirmatiile Gabrielei Firea Viorica Dancila o ataca pe Gabriela Firea, dupa declaratiile .

Sondaje interne in PSD despre candidatul la presedintie: Viorica Dancila, din partea partidului, Gabriela Firea, independent

Cifrele secrete de la sondajul Partidului Social Democrat. Ce negocierile se arata intre Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Gabriela Firea pentru prezidentiale? Sondaj secret la PSD Prim-ministrul a convocat CEX al Partidului Social Democrat pentru ziua de marti pentru a se anunta drept candidat la alegerile prezidentiale. Pe data de 3 august este programat Congresul .

Gabriela Firea, atac ferm catre Viorica Dancila: Nu este buna strategia PSD sa aiba un candidat mamica sau bunica la prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un atacdur la adresa liderului PSD, Viorica Dancila pe tema candidaturii la presedintie. Astfel, Gabriela Firea considera ca Viorica Dacila nu trebuie sa.

Viorica Dancila, turneu electoral prin tara inainte CEx. Premierul vrea alianta cu Ponta si Tariceanu

Presedintele PSD, Viorica Dancila, se afla pana duminica intr-un turneu prin organizatiile de partid din tara unde se organizeaza conferinte judetene de alegeri. Marti, in cadrul unui CEx PSD se.

Gabrielei Firea i-a murit sotul in urma unui atac cerebral. Ce a facut-o apoi sa plece de la Antena 3

Gabriela Firea a martusitit ce a facut-o sa intre in politica. Multi nu stiu de ce, dintr-o data, nu au mai vazut-o pe micile ecrane. Care este adevarul? Gabriela Firea, despre plecare din presa Toata lumea stie trecutul din presa al primarului general al Capitalei. Aceasta, inainte sa intre in politica, a fost jurnalist si .

VIORICA DANCILA: Eu va garantez ca suntem de neclintit

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, sambata, ca a aflat ca la Sibiu conducerea partidului va fi asteptata de vreo suta de persoane, nu cu intentii bune, sustinand insa nu le este teama. Eu va garantez ca suntem de neclintit, nu ne este teama, nu vom face niciun pas inapoi, pentru ca stim ca un pas inapoi al nostru este un pas inainte al altora. Vom ridica din fata noastra orice obstacol, a sustinut Dancila.

Viorica Dancila, in cazul CNAS: cum a demonstrat ca nu intelege institutiile statului, din nou

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii sa-i solicite demisia presedintului Casei de Asigurari de Sanatate, fara sa stie ca institutia CNAS functionea in subordinea premierului. Purtatorul de cuvand al CNAS a declarat in urma cu cateva zile, fara niciun fel de emotii, ca este mai putin relevant decat credem faptul ca nu functioneaza sistemul informatic .

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe director, iar Vulcanescu anunta ca nu pleaca!

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

VIORICA DANCILA: Este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic pentru alegerile prezidentiale, adaugand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Calin Popescu-Tariceanu pe acest subiect.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe acesta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )