Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui: Scrisoarea este foarte moderata. Nu cere dect demisia lui Dragnea. Trebuie sa dezbatem n CEx

Hotnews Hotnews,
 Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui: Scrisoarea este foarte moderata. Nu cere dect demisia lui Dragnea. Trebuie sa dezbatem n CEx

Liderul organizatiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor este foarte moderata si trebuie dezbatuta in Comitetul Executiv pentru ca actuala criza din interiorul formatiunii are nevoie de o rezolvare. continuă pe Hotnews

Presedintele PSD Vaslui, reactie la scrisoarea anti-Dragnea: Doar un grup inconstient ar incerca demiterea lui Dragnea

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca in partid nu exista un moment statutar care sa conduca la schimbarea din functie a presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, iar in aceste.

Dumitru Buzatu: Sustin demersul dezbaterii scrisorii, trebuie sa dezbatem aceste lucruri pentru ca nu putem sta in aceasta stare in PSD (VIDEO)

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a declarat in favoarea dezbaterii scrisoarei publice prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si se propun 18 masuri pentru redresarea situatiei din.

Dumitru Buzatu (PSD): Doar un grup inconstient ar ncerca demiterea lui Dragnea n afara unui moment statutar

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca in partid nu exista un moment statutar care sa conduca la schimbarea din functie a presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, iar in aceste conditii doar un grup inconstient ar incerca schimbarea sefului PSD.

Dodon spune ca accidentul rutier in care a fost implicat este foarte straniu: Nici in URSS primele persoane nu au nimerit in asa accidente

Igor Dodon afirma ca accidentul rutier in care a fost implicat duminica, 9 septembrie, la Straseni este foarte straniu. Totusi, presedintele a refuzat sa spuna clar daca, in opinia sa, ar fi vorba de un atentat sau nu, precum afirmau socialistii, subliniind ca asteapta rezultatele investigatiei.

Disidentii din PSD semneaza scrisoarea in care se cere demisia lui Dragnea

Actualizare Adrian Tutuianu: Este o scrisoare care trage un semnal de alarma intrebat ce vor face semnatarii si sustinatorii scrisorii, daca Liviu Dragnea nu demisioneaza la sedinta CEx, Adrian Tutuianu a raspuns: Noi suntem membri ai PSD. Va spun de la inceput ca nu plecam din partid, nici nu vom face altceva, vom continua sa ne exprimam in forurile statutare ale partidului . ), pentru ca nu cred ca lucrurile se inchid azi sau maine. Este o scrisoare care trage un semnal de alarma, am facut un apel public la toti parlamentarii PSD, la toti liderii de filiale, la presedintii CJ, la primarii, partidului, consilieri locali, consilieri judeteni sa ni se alature in acest demers care nu are la baza niciun fel de interese altele decat interesele nationale si interesele PSD, relateaza News. ro. ------- Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu semneaza o scrisoare prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor. Potrivit lui Adrian Tutuianu, masurile prezentate in scrisoare sunt sustinute de multi lideri judeteni ai PSD si vor fi discutate in sedinta Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la pranz, conform News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )