Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dumitru Buzatu: Sustin demersul dezbaterii scrisorii, trebuie sa dezbatem aceste lucruri pentru ca nu putem sta in aceasta stare in PSD (VIDEO)

B1 B1,
Dumitru Buzatu: Sustin demersul dezbaterii scrisorii, trebuie sa dezbatem aceste lucruri pentru ca nu putem sta in aceasta stare in PSD (VIDEO)

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a declarat in favoarea dezbaterii scrisoarei publice prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si se propun 18 masuri pentru redresarea situatiei din. continuă pe B1

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui: Scrisoarea este foarte moderata. Nu cere dect demisia lui Dragnea. Trebuie sa dezbatem n CEx

Liderul organizatiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor este foarte moderata si trebuie dezbatuta in Comitetul Executiv pentru ca actuala criza din interiorul formatiunii are nevoie de o rezolvare.

Dumitru Buzatu (PSD): Doar un grup inconstient ar ncerca demiterea lui Dragnea n afara unui moment statutar

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca in partid nu exista un moment statutar care sa conduca la schimbarea din functie a presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, iar in aceste conditii doar un grup inconstient ar incerca schimbarea sefului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )