Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dumitru Buzatu (PSD), despre valiza Tel Drum: Sunt foarte circumspect. Nu vreau sa cad n plasa manipularii

Hotnews Hotnews,
 Dumitru Buzatu (PSD), despre valiza Tel Drum: Sunt foarte circumspect. Nu vreau sa cad n plasa manipularii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminica, la Realitatea TV, ca nu il intereseaza valiza cu documentele Tel Drum gasita in Teleorman, subiectul nu va fi discutat in conducerea partidului, iar el nu vrea sa cada in plasa manipularii, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Teleormanleaks. Dezvaluiri RISE Project: O valiza plina cu informatii din interiorul Tel Drum la care DNA nu a avut acces, gasita in Teleorman

O valiza cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si informatic sediul firmei, anul trecut, a fost gasita in zona rurala din Teleorman, de catre un localnic, chiar pe proprietatea lui - anunta RISE Project pe Facebook.

Prima fotografie cu Liviu Dragnea in Brazilia: O valiza cu informatii incriminatorii din compania Tel Drum, ascunse de DNA, a ajuns pe mana jurnalistilor RISE (FOTO, VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project anunta ca au intrat in posesia unei valize cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si in.

Teleormanleaks. RISE Project, n posesia a mii de documente din interiorul Tel Drum

O valiza cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si informatic sediul firmei, anul trecut, a fost gasit in zona rurala din Teleorman, de catre un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Catalin Radulescu i banuieste pe unii pucisti din partid de implicarea n aparitia valizei Tel Drum

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat pentru Mediafax ca aparitia valizei cu documente Tel Drum ar fi o incercare a unor oameni asociati cu securitatea de a crea un eveniment inaintea CEx de luni al partidului, referindu-se la unii pucisti din interiorul formatiunii.

Lider PSD, despre ce se va intampla in sedinta CExN: Eu voi cere clarificari colegului Tutuianu vizavi de acele inregistrari

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit, duminica, despre ce se va intampla, luni, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD. O sa avem o sedinta normala de CExN, vom.

Lider PSD, despre Adrian Tutuianu: Unii lideri cer vehement excluderea lui

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a declarat joi ca unii presedinti de organizatii judetene cer vehement excluderea din partid a vicepresedintelui Adrian Tutuianu pentru declaratii nelalocul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )