Libnet.ro
UNICEF

19:15

Lider PSD, despre Adrian Tutuianu: Unii lideri cer vehement excluderea lui

Antena3 Antena3,
Lider PSD, despre Adrian Tutuianu: Unii lideri cer vehement excluderea lui

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a declarat joi ca unii presedinti de organizatii judetene cer vehement excluderea din partid a vicepresedintelui Adrian Tutuianu pentru declaratii nelalocul. continuă pe Antena3

Primarii PSD din Dambovita ameninta cu demisii in masa daca liderul lor, Adrian Tutuianu, va fi exclus din partid in urma inregistrarilor aparute in media

Mai multi primari PSD din Dambovita si-au anuntat sustinerea totala pentru liderul lor, Adrian Tutuianu, aflat la un pas de excluderea ceruta de mai multi membri importanti de la centru dupa ultimele inregistrari aparute in presa. in acele inregistrari Tutuianu si-a criticat mai multi colegi de partid, ceea ce a starnit reactii.

De ce se amana remanierea Guvernului? Lider PSD: Urmeaza un scandal cat Muntii Carpati

Secretarul general adjunt al PSD, Codrin Stefanescu, a declaratca liderii partidului au amanat cu o saptamana remanierea pentru ca in aceste zile este un scandal cat Muntii Carpati despre mapa pr.

Dragnea s-a dedublat: ca lider PSD il critica pe Toader, ca deputat i-a salvat pielea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a votat, miercuri, impotriva motiunii simple depuse contra lui Tudorel Toader, cu toate ca in ultimele saptamani l-a criticat de mai multe ori pe ministrul Justitiei.

Un fost lider PSD a fost condamnat definitiv la 11 ani de inchisoare pentru afaceri ilegale

Maria Schutz, fosta presedinta a femeilor PSD din Dolj, a fost condamnata la 11 ani si 6 luni de inchisoare pentru afaceri ilegale. Astfel, magistratii de la Curtea de Apel Craiova au pronuntat, saptamana.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )