Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dumitru Nicolae, zis Niro, a fost eliberat conditionat. Pentru Dorin Cocos, Tribunalul va decide luna viitoare

România Liberă România Liberă,
Dumitru Nicolae, zis Niro, a fost eliberat conditionat. Pentru Dorin Cocos, Tribunalul va decide luna viitoare

Tribunalul Ilfov a amanat pentru luna octombrie decizia in cazul omului de afaceri Dorin Cocos, care a solicitat eliberarea conditionata. continuă pe România Liberă

Dumitru Nicolae, zis Niro, a fost eliberat conditionat. Tribunalul Ilfov discuta situatia lui Dorin Cocos

Magistratii au decis, vineri, ca Dumitru Nicolae, condamnat in dosarul Microsoft, poate fi eliberat conditionat.

Dumitru Nicolae 'Niro' va fi eliberat conditionat din inchisoare

Omul de afaceri Dumitru Nicolae, condamnat in dosarul Microsoft la doi ani si patru luni de inchisoare, va iesi din inchisoare, dupa ce Tribunalul Ilfov a respins vineri contestatia procurorilor DNA privind eliberarea conditionata a acestuia, anunta Agerpres.

Omul de afaceri Dumitru Nicolae, condamnat in dosarul Microsoft, a fost eliberat conditionat

Dumitru Nicolae, a fost eliberat conditionat, dupa nici un an de stat in spatele gratiilor. Decizia luata de Tribunalul Ilfov este una definitiva. Instanta a hotarat ca omul de afaceri sa.

Bivolaru a fost eliberat conditionat: Ma consider nevinovat. Nu voi da statul in judecata. Ce va face gurul in continuare

Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, a fost eliberat conditionat in aceasta dimineata din Penitenciarul Bistrita. Acesta fusese condamnat la 6 ani de inchisoare pentru intretinere de act sexual cu un minor. La iesirea din inchisoare, Bivolaru a spus: nu ma consider vinovat. El a spus cu ce se va ocupa in continuare.

Dumitru Nicolae a fost eliberat conditionat. Tribunalul Ilfov discuta situatia lui Dorin Cocos

Magistratii au decis, vineri, ca Dumitru Nicolae, condamnat in dosarul Microsoft, poate fi eliberat conditionat.

Dosarul Microsoft: Dumitru Nicolae Niro, eliberat din inchisoare

Dumitru Nicolae, zis Niro, condamnat la cate doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft, a fost eliberat conditionat printr-o decizie definitiva a Tribunalului.

Dumitru Nicolae, condamnat in dosarul Microsoft, va fi eliberat conditionat

Omul de afaceri Dumitru Nicolae - condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft - va fi eliberat conditionat, a decis, astazi, Tribunalul Ilfov.

Instanta urmeaza sa decida daca Dumitru Nicolae, condamnat in dosarul Microsoft, va fi eliberat conditionat. Dorin Cocos mai are de asteptat

Oamenii Dorin Cocos si Dumitru Nicolae - condamnati la cate doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft - afla vineri daca vor fi eliberati conditionat, decizia, care.

UPDATE Gregorian Bivolaru a fost eliberat conditionat, procurorii nu au depus contestatie la decizia Judecatoriei Bistrita

Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA), Gregorian Bivolaru, va fi eliberat conditionat in cursul zilei de miercuri din Penitenciarul Bistrita, dupa ce decizia data saptamana trecuta de judecatori nu a fost contestata de catre procurori, informeaza Agerpres. 04 Bivolaru a fost eliberat din penitenciar.

Tribunalul Ilfov va decide, vineri, daca Dorin Cocos si Dumitru Nicolae vor fi eliberati conditionat

Tribunalul Ilfov va decide, vineri, daca Dorin Cocos si Dumitru Nicolae, condamnati la cate doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft, vor fi eliberati conditionat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )