Libnet.ro
UNICEF

08:15

UPDATE Gregorian Bivolaru a fost eliberat conditionat, procurorii nu au depus contestatie la decizia Judecatoriei Bistrita

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Gregorian Bivolaru a fost eliberat conditionat, procurorii nu au depus contestatie la decizia Judecatoriei Bistrita

Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA), Gregorian Bivolaru, va fi eliberat conditionat in cursul zilei de miercuri din Penitenciarul Bistrita, dupa ce decizia data saptamana trecuta de judecatori nu a fost contestata de catre procurori, informeaza Agerpres. 04 Bivolaru a fost eliberat din penitenciar. continuă pe Hotnews

Bivolaru a fost eliberat conditionat: Ma consider nevinovat. Nu voi da statul in judecata. Ce va face gurul in continuare

Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, a fost eliberat conditionat in aceasta dimineata din Penitenciarul Bistrita. Acesta fusese condamnat la 6 ani de inchisoare pentru intretinere de act sexual cu un minor. La iesirea din inchisoare, Bivolaru a spus: nu ma consider vinovat. El a spus cu ce se va ocupa in continuare.

Gregorian Bivolaru ar putea fi eliberat conditionat, daca procurorii nu contesta astazi decizia Judecatoriei Bistrita

Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita va anunta in cursul zilei de miercuri, 13 septembrie, daca va depune contestatie fata de decizia Judecatoriei Bistrita de eliberare conditionata a liderului MISA Gregorian Bivolaru, in conditiile in care termenul de declarare a contestatiei expira marti, la ora 24,00, scrie Agerpres.

Gregorian Bivolaru va fi eliberat conditionat, procurorii nu au depus contestatie la decizia Judecatoriei Bistrita

Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA), Gregorian Bivolaru, va fi eliberat conditionat in cursul zilei de miercuri din Penitenciarul Bistrita, dupa ce decizia data saptamana trecuta de judecatori nu a fost contestata de catre procurori, informeaza Agerpres.

UPDATE Mircea Basescu a fost eliberat conditionat

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost eliberat conditionat, decizia fiind luata de Tribunalul Constanta. Judecatorii au respins astfel contestatia Directiei Anticoruptie.

Mircea Basescu a fost eliberat conditionat. Primele declaratii facute de fratele fostului presedinte

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, ar putea fi pus in libertate luni, de magistratii Tribunalului Constanta. Decizia definitiva in cazul lui Mircea Basescu a fost.

Decizie-bomba in justitie: Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, ar putea fi eliberat conditionat

Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA), Gregorian Bivolaru, ar putea fi eliberat conditionat, potrivit unei hotarari luate pe 7 septembrie de Judecatoria Bistrita, informeaza S.

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat astazi din inchisoare. Decizia de eliberare conditionata a ramas definitiva dupa ce procurorii nu au contestat-o

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat, miercuri, din Penitenciarul Bistrita, in conditiile in care decizia de eliberare conditionata luata de Judecatoria Bistrita a ramas definitiva.

Gregorian Bivolaru, prima declaratie dupa eliberare: Va asteapta multe surprize

Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA), Gregorian Bivolaru, a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Bistrita. Acesta a tinut sa le transmita un mesaj adeptilor.

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat din inchisoare

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, va fi eliberat, miercuri, din Penitenciarul Bistrita, in conditiile in care decizia de eliberare conditionata luata de Judecatoria Bistrita a ramas.

Liderul Misa, Gregorian Bivolaru, ar putea fi eliberat

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, ar putea scapa de inchisoare, miercuri, dupa ce Judecatoria Bistrita a acceptat cererea sa de eliberare. Decizia Judecatoriei Bistrita putea fi contestata in termen de trei zile, insa procurorii nu au formulat contestatie pana in prezent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )