Libnet.ro
UNICEF

09:45

DUMNEZEULE MARE! Catalin Botezatu a facut anuntul SFASIETOR despre starea sa de sanatate, dupa operatia de extirpare a TUMORII: Din nefericire... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DUMNEZEULE MARE! Catalin Botezatu a facut anuntul SFASIETOR despre starea sa de sanatate, dupa operatia de extirpare a TUMORII: Din nefericire... (GALERIE FOTO)

Creatorul de moda Catalin Botezatu a trecut prin momente extrem de grele, el fiind operat in Turcia. VEZI AICI GALERIA FOTO Designerul a trecut printr-o interventie complicata, dar care i-a salvat. continuă pe B1

Catalin Botezatu a facut un nou control, dupa ce a fost operat. Ce vesti a primit de la medici

Catalin Botezatu a trecut recent printr-o interventie chirurgicala dificila. intr-o postare pe contul personal de Instagram, creatorul de moda a anuntat ca a fost la un nou control medical si a oferit detalii despre starea lui de sanatate. Catalin Botezatu a facut un anunt cu privire la starea sa de sanatate Va doresc un weekend .

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul TRIST despre de ce lucrurile merg PROST in Romania

Cristian Tudor Popescu a scris un amplu editorial pe republica. ro, in care a vorbit despre degradarea societatii romanesti. SOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodata METEO! TELEVIZIUNEA, iN DOLIU! GALERIE.

Prognoza meteo 30 septembrie 28 octombrie. ANM a facut anuntul! Cum va fi vremea luna urmatoare

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru 30 septembrie 28 octombrie. Cum va fi vremea luna urmatoare? Prognoza meteo 30 septembrie 28 octombrie. ANM a anuntat cum va fi vremea luna urmatoare Specialistii de la Administratia Nationala de Metorologie ANM) au emis prognoza pentru luna octombrie. Urmatoarea parte a toamnei aduce .

NUNTA LA CASA REGALA: Tocmai au facut anuntul! Ea printesa, el MILIARDAR. E surpriza mondena a anului... (GALERIE FOTO)

Nunta mare in aristocratia europeana. Ducele si ducesa de York au anuntat joi logodna fiicei lor Beatrice cu milionarul italian Edoardo Mapelli Mozzi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )