Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul TRIST despre de ce lucrurile merg PROST in Romania

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu a facut anuntul TRIST despre de ce lucrurile merg PROST in Romania

Cristian Tudor Popescu a scris un amplu editorial pe republica. ro, in care a vorbit despre degradarea societatii romanesti. SOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodata METEO! TELEVIZIUNEA, iN DOLIU! GALERIE. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, despre tinerii care LOVESC la intamplare la semafor: Nici in perioada ceausista n-am trait intr-o atmosfera atat de nesigura

Cristian Tudor Popescu a vazut imaginile cu tinerii care lovesc la intamplare la semafor si a avut o reactie foarte dura.

Digi24: Cristian Tudor Popescu, despre imaginile cu agresorii din trafic: Aia doi vin ca la pescuit

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 scena terifianta surprinsa luni in traficul din Bucuresti, cand doi tineri par sa fi cautat deliberat o masina cu geamul deschis, iar cand au gasit-o, au lovit cu o violenta extrema pasagerul din dreapta, prin fereastra deschisa, apoi au deschis portiera din spate si au intrat in autoturism.

Cristian Tudor Popescu, reactie dura dupa respingerea Rovanei Plumb

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a acuzat in termeni duri respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european din partea Romaniei. CTP crede ca responsabila de acest esec este.

E ca si MORT... Oana tocmai a facut anuntul TRIST: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lisar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate.

Cristian Tudor Popescu a facut un ANUNT INCREDIBIL despre Viorica Dancila dupa ce a vazut-o cu MITRALIERA in mana

Viorica Dancila a fost in centrul unui episod halucinant, sambata, in timp ce vizita orasul Cugir, unde functioneaza principalele fabrici de armament ale Romaniei. Imaginea cu Viorica Dancila si.

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii! Cresc, din nou, pensiile

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii. Veniturile lor lunare cresc, din nou. Ministrul Muncii, Marius Budai, anunt pentru pensionari. Cresc, din nou, pensiile Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost invitat, duminica seara, 22 septembrie, in emisiunea Subiectiv de pe Antena 3. Oficialul a facut un anunt dorit .

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marina vorbit, recent, despre problemele sale de sanatate! SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNTAT DE APOSTOLI!URGIALOVESTEPESTE CATEVA ZILEIMAGINI DE.

C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii: A vazut la Dinca

P a transmis un mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe Mihaela, fata de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita. P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, cazul Mihaelei, fetita de 11 ani din Gura Sutii, .

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

NUNTA LA CASA REGALA: Tocmai au facut anuntul! Ea printesa, el MILIARDAR. E surpriza mondena a anului... (GALERIE FOTO)

Nunta mare in aristocratia europeana. Ducele si ducesa de York au anuntat joi logodna fiicei lor Beatrice cu milionarul italian Edoardo Mapelli Mozzi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )