Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dunarea Calarasi, meci cu Pandurii Targu Jiu. Partida, programata sambata, 23 septembrie, la ora 10.00

Adevărul Adevărul,
Dunarea Calarasi, meci cu Pandurii Targu Jiu. Partida, programata sambata, 23 septembrie, la ora 10.00

Dunarea Calarasi intalneste sambata, 23 septembrie, Pandurii Targu Jiu, meciul fiindu disputant in cadrul celei de-a noua etape. continuă pe Adevărul

FOTO Municipiul Targu Jiu, sub ape. Orasul Targu Carbunesti a fost cel mai afectat de furtuna: trei acoperisuri distruse si opt masini avariate

Furtuna s-a abatut peste judetul Gorj. Autoritatile au emis avertizare imediat de Cod Portocaliu de furtuna, iar alarmele au sunat in Targu Jiu pentru avertizarea populatiei.

FOTO Municipiul Targu-Jiu, sub ape. Orasul Targu Carbunesti a fost cel mai afectat de furtuna: trei acoperisuri distruse si opt masini avariate

Furtuna s-a abatut peste judetul Gorj. Autoritatile au emis avertizare imediata Cod Portocaliu de furtuna, iar alarmele au sunat in Targu-Jiu pentru avertizarea populatiei.

VIDEO Alarmele din Targu-Jiu au rasunat pentru avertizarea populatiei inainte de venirea furtunii

Alarmele din municipiul Targu-Jiu au inceput sa rasune in jurul orei 16:30, cand dintr-o data, cerul s-a intunecat ca si cand se apropia de lasarea serii si vantul a inceput sa sufle cu putere.

Licitatie internationala pentru inchirierea spatiilor de la noul stadion din Targu Jiu

Spatiile comerciale din incinta noului stadion din municipiul Targu Jiu vor fi inchiriate unei singure firme pentru a le administra in urma unei licitatii internationale.

Apa galbena si urat mirositoare pentru locatarii unui cartier din Targu Jiu

Locuitorii din zona de nord a municipiului Targu Jiu se plang de apa care curge la robinete. Ei spun ca apa miroase a namol, este uleioasa si are o culoare galbuie atunci cand ploua.

Sirenele au sunat la Targu Jiu dupa ce o ploaie torentiala a inundat strazile din oras. Oamenii sunt disperati

Trei acoperisuri din orasul Targu Carbunesti au fost distruse de vant si mai multe strazi din centrul municipiului Targu Jiu au fost inundate ca urmare a precipitatiilor inregistrate,.

Sirenele au sunat la Targu Jiu dupa ce o ploaie torentiala a inundat strazile din oras

Trei acoperisuri din orasul Targu Carbunesti au fost distruse de vant si mai multe strazi din centrul municipiului Targu Jiu au fost inundate ca urmare a precipitatiilor inregistrate, miercuri dupa-amiaza, pe raza judetului Gorj. Autoritatile au pornit sirenele pentru avertizarea populatiei, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )