Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dunarea scazuta da mari batai de cap navigatorilor din zona Portului Galati

Adevărul Adevărul,
Dunarea scazuta da mari batai de cap navigatorilor din zona Portului Galati

Desi cotele apelor Dunarii au crescut usor in ultimele zile, navigatia se desfasoara in continuare cu dificultate. Nu s-au inregistrat inca nave esuate sau alte probleme, dar Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati trebuie sa execute periodic lucrari de dragaj pentru evitarea acumularii de aluviuni in punctele critice. continuă pe Adevărul

Realizarea investitiei de la Rosia Montana, avantajoasa pentru agricultorii din zona

Ministrul Agriculturii si lider al PC, Daniel Constantin, a declarat ieri, la Arcani, ca daca investitia de la Rosia Montana va fi realizata, atunci acest lucru va fi avantajos pentru agricultorii din zona.

Bancile din zona euro vor achita 5,9 miliarde de euro din imprumuturile acordate de BCE

Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat ca bancile din zona euro vor achita saptamana viitoare 5,905 miliarde de euro 7,75 miliarde de dolari) din imprumuturile pe trei ani acordate de BCE, cea mai mare suma platita din luna mai, un semn al redresarii sistemului bancar.

Hingherii au inceput vanatoarea cainilor din zona scolilor si a gradinitelor din sectorul 2 al Capitalei

Hingherii au inceput vanatoarea cainilor din Capitala. in sectorul 2, doua echipaje de la Autoritatea Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) au inceput sa stranga animalele din zona scolilor si a.

Romania - Ungaria, un meci cat o finala. Mii de fani maghiari sunt asteptati la Bucuresti. Iata restrictiile rutiere din zona stadionului

Meciul Romania-Ungaria blocheaza mai multe strazi principale din Capitala. Traficul rutier va fi restrictionat gradual, incepand cu ora 15, pe mai multe artere din zona National Arena. Exceptie vor face.

Politistii italieni au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie

Autoritatile italiene au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie, dupa ce un grup de traficanti a dat foc la incarcatura pe care o transportau. Cele 30 de tone de hasis erau transportate.

Primarii si locuitorii din zona Rosia Montana cer stoparea protestelor si lansarea proiectului cat mai repede (VIDEO)

In timp ce in Capitala mii de oameni au iesit din nou in strada pentru a protesta fata de proiectul de exploatare miniera, locuitorii Rosiei Montane sunt de alta parere. Ei spun ca posibilitatea deschiderii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )