Libnet.ro
UNICEF

12:15

Politistii italieni au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie

Antena3 Antena3,
Politistii italieni au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie

Autoritatile italiene au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie, dupa ce un grup de traficanti a dat foc la incarcatura pe care o transportau. Cele 30 de tone de hasis erau transportate. continuă pe Antena3

SUA au spionat Google si Petrobras, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume

Guvernul american a patruns in retelele de calculatoare ale mai multor mari companii, printre care si Google si Petrobras. Colectarea de informatii s-a facut prin acelasi program al Agentiei Nationale de Securitate NSA), care a starnit un scandal global privind practicile americanilor, asemanate tot mai des cu spionajul.

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume vrea licenta pentru a organiza pariuri sportive online

Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume, vrea sa obtina licenta pentru a organiza pariuri sportive online, anunta Reuters. in acest scop, grupul a formulat o.

Spectacolul impresionant oferit de Soare. Vezi unele dintre cele mai bune imagini

Observatorul Solar DynamicsSDO) analizeaza Soarele inca din 2009, insa in ultimele doua saptamani a realizat unele dintre cele mai bune imagini. SDO a fost martorul unei activitati intense, care.

TOP: destinatiile cu cele mai mari preturi la cazare din Europa

Cazarea reprezinta de multe ori o parte importanta din bugetul pentru vacanta, desi ideal este sa aloci cat mai mult plimbarilor si descoperirii de locuri noi. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai scumpe 10 destinatii din Europa dupa tarifele de.

Forbes: Sofia Vergara, actrita cu cele mai mari venituri din televiziunea americana

Sofia Vergara, Mariska Hargitay si surorile Kardashian sunt cele mai bine platite actrite din televiziunea americana. Potrivit topului realizat de Forbes, vedetele au incasat in ultimul an zeci de milioane de.

FOTO Un director al Goldman Sachs si-a cumparat cu 14 milioane de dolari o vila construita la 1909intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale New Yorkului

Presedintele diviziei asiatice a Goldman Sachs, Mark Schwartz, a cumparat o vila in Manhattan pentru 14 milioane de dolari, una dintre putinele astfel de proprietati disponibile intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale New Yorkului, potrivit Bloomberg.

Premiera in Festivalul Enescu: Palatul de Justitie devine sala de concert pentru unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii, Pinchas Zukerman

Concertul oferit de Ministerului Justitiei si beneficiind de sprijinul Tuca Zbarcea Asociatii are loc in cadrul Bucurestiului creativ, o adevarata olimpiada culturala care se desfasoara in acelasi.

LG G2 versus Sony Xperia Z Ultra - Cum se prezinta in teste doua dintre cele mai bune dispozitive ale momentului

LG G2 si Sony Xperia Z Ultra sunt doua dispozitive destul de diferite, dar in privinta dotarilor sunt similare. Ce se intampla cand le compari sa vezi care e mai bun? Nu prea obtii un raspuns concret.

Germanii din spatele FoodPanda.ro intra oficial in Romania

Compania germana Rocket Internet intra oficial in Romania prin lansarea FoodPanda. ro , una dintre cele mai mari platforme de comenzi de mancare online din lume, conform unui anunt al companiei.

Grayling anunta schimbari strategice pentru companie

Grayling, una dintre cele mai mari agentii de consultanta in comunicare la nivel global, a anuntat, astazi, o serie de schimbari majore la nivelul brandului de companie, a ofertei de servicii si strategiei de dezvoltare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )