Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dupa 12 ani de casnicie, aceasta femeie a avut parte de socul vietii ei. Nu ii venea sa creada ca a impartit viata cu acest om: Sotul meu m-a lasat pentru...

Antena3 Antena3,
Dupa 12 ani de casnicie, aceasta femeie a avut parte de socul vietii ei. Nu ii venea sa creada ca a impartit viata cu acest om: Sotul meu m-a lasat pentru...

O femeia a avut parte de socul vietii ei dupa 12 ani de casnicie. Nici acum nu ii vine sa creada ca a impartit viata cu acest om. E disperata si nu mai stie ce sa faca, asa ca a marturisit cu durere. continuă pe Antena3

Progres sau regres? Numarul divorturilor survenite dupa 20 de ani de casnicie aproape ca s-a dublat in ultimii 30 de ani

Motivele nu sunt foarte clare, dar simptomul e confirmat statistic: numarul romanilor care inainteaza actele de divort dupa mai bine de 20 de ani de casatorie s-a dublat. in 1990, aveam putin peste 4. 000 de cupluri care depasisera pragul critic de 20 de ani de viata in comun si care voiau sa divorteze. Anul trecut, peste 8. 200 de cupluri au inaintat actele de divort dupa 20 de ani de cand si-au jurat sa-si fie alaturi la bine si la rau. E si o expresie a libertatilor de dupa Revolutie, dar unii ar putea interpreta aceasta evolutie ca o degradare a vietii de cuplu.

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. Ce se intamplase de fapt?

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. in tot acest timp traise de fapt o.

Povestea SOCANTA a Mihaelei TATU! L-am intrebat pe SOTUL meu daca-mi poate spune Te iubesc. Raspunsul a facut-o sa DIVORTEZE dupa 15 ani de casnicie

Mihaela Tatu a fost multi ani prezentatoare, a avut propriile emisiuni, Viata Bate filmul la Pro Tv si emisiunea pentru femei de la Acasa TV, De 3 ori femeie.

DIVORT SOC iN SHOWBIZ! Da, este adevarat. Am divortat azi, la notar, de comun acord, fara resentimente - Nimeni nu se astepta sa se desparta dupa 13 ani de casnicie (FOTO)

Soc in lumea manelelor! Liviu Guta a divortat de sotia lui Iuliana, dupa o casnicie de 13 ani. Cei doi au semnat, marti, actele la notar.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, E ADEVARAT

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

Ionut are 25 de ani si a plecat la munca in Italia. Tanarul a avut parte de un sfarsit cumplit in urma unui accident. Barbatul a lasat in urma un bebelus

Sfarsit cumplit pentru un roman de 25 de ani. Baiatul a murit intr-un accident la locul de munca. Ionut era casatori si avea un copil de doar cateva luni. Ionut Racila era un tanar muncitor si plin de vi.

DUPA DOI ANI DE SCADERE: Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut in T3

Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut cu 2% in ritm anual in trimestrul al treilea, pana la 366 milioane unitati, aceasta fiind prima perioada de crestere dupa doi ani de scadere, arata un raport al firmei de cercetare de piata Strategy Analytics, publicat joi, transmite AFP.

Minor de 12 ani, dat disparut in Olt. Politia a inceput cautarile

Un baiat in varsta de 12 ani, din Potcoava, este cautat de politisti dupa ce femeia la care se afla .

Drama din spatele unei disparitii. Copila de 12 ani a stat o noapte intreaga in scara unui bloc ca sa-si astepte parintii sa se intoarca din stainatate. Locul ales nu a fost deloc intamplator

O adevarata drama s-a aflat in spatele unei disparitii de acum cateva zile din judetul Neamt. O copila de 12 ani a fost de negasit, dupa ce a plecat de la scoala, la ora 13. Nu a mai ajuns in casa.

S-a dezbracat, apoi s-a ascuns goala sub pat ca sa-i faca sotului o surpriza. Dar ea a avut parte de un SOC

O femeie din SUA a aflat ca sotul ei o insela dupa ce a pus la care o petrecere-surpriza pentru barbatul ei. Americanca l-a mintit pe om ca-si va petrece noaptea la o prietena, dar, de fapt, s-a ascuns.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )