Libnet.ro
UNICEF

23:30

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, E ADEVARAT

B1 B1,
S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, E ADEVARAT

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata. continuă pe B1

GATA! Cornelia REDNIC A CONFIRMAT ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU! DA, e adevarat! (GALERIE FOTO)

Sunt unii dintre cei mai iubiti artisti din Romania! Cornelia si LupuRednic formeaza unul dintre cele mai longevive si mai indragite cupluri. Sunt casatoriti de 27 de ani si se iubesc ca la.

Cod rutier 2019. Ce amenda risca soferii, daca nu au anvelope de iarna. Politia Romana tocmai a facut anuntul

Politia Romana a facut anuntul important pentru soferi! Datorita vortexului polar, schimbarea dintre sezoane pare din ce in ce mai mare. in acest context, daca perioada rece se apropie cu pasi repezi, soferii trebuie deja sa aiba anvelope de iarna in dotare. Cod Rutier 2019. Ce amenda risti, daca nu ai anvelope de iarna? Politia .

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Temperaturile vor scadea brusc in urmatoarea perioada si va ploua in majoritatea regiunilor tarii. Vremea se va mai incalzi spre finalul lunii, cand valorile termice vor depasi media normala pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo pentru luna noiembrie ANM a emis o .

Antonia a facut anuntul iN LACRIMI! Este vorba despre ALEX VELEA! Va anuntam cu regret ca...

Antonia si Alex Velea au fost nevoiti sa se desparta temporar dupa ce cantaretul a plecat spre aventura Asia Express. Recent, artista a transmis un mesaj sfasietor, iar ochii ii avea in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )