Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa 14 ani, Iulian Iancu a fost schimbat din functia de presedinte al Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Dupa 14 ani, Iulian Iancu a fost schimbat din functia de presedinte al Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor

Iulian Iancu, unul dintre cei mai influenti si controversati deputati PSD, a fost schimbat din functia de presedinte al comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, fiind inlocuit cu liberalul Sorin Bumb, cu doar trei luni inainte de finalizarea actualei legislaturi. Era o functie importanta, pe care o detinea din 2006, iar din aceasta pozitie a putut influenta soarta multor legi economice si a capatat, de-a lungul anilor, o influenta foarte puternica in sectorul energetic. I s-a oferit in schimb functia de membru in Biroul permanent al Camerei Deputatilor. continuă pe Hotnews

Iulian Iancu, inlocuit cu liberalul Ioan Bumb la sefia Comisiei de Industrii

Deputatul PSD Iulian Iancu a fost inlocuit de la sefia Comisiei de Industrii si Servicii din Camera Deputatilor cu un liberal, Ioan Bumb, conform site-ului Camerei Deputatilor.

Accident grav in Prahova. Un copil de 14 ani, inconstient. Un elicopter SMURD intervine

Un copil in varsta de 14 ani si o tanara de 27 de ani au fost grav raniti intr-un accident petrecut miercuri pe DN1B, in judetul Prahova. Baiatul este in stare critica, iar femeia are un traumatism la cap. Un eicopter SMURD a fost solicitat la fata locului pentru a prelua ranitii.

Un baiat de 14 ani a furat o masina, a lovit doi pietoni pe trecere si apoi a fugit de la locul accidentului

Adolescentul de 14 ani, impreuna cu un prieten de 18 ani, au furat masina, lasata nesupravegheata si cu cheile in contact, de pe o strada din Bucuresti. Cei doi au plecat apoi intr-o plimbare pe strazile orasului, pana cand, la o intersectie, soferul a dat cu masina peste doi pietoni.

Deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD dupa ce a lipsit din Parlament, la votarea motiunii de cenzura

Deputatul PSD, Dan Ciocan a fost exclus din partid in cursul serii de 31 august, dupa ce lipsit de la votarea motiunii de cenzura. Decizia a fost luata de catre Organizatia Municipala a PSD Caracal. Dan.

Robert Negoita contesta in instanta ordinul prin care a fost suspendat din functia de primar: Este jenant

Robert Negoita anunta ca va contesta in instanta ordinul de prefect in baza caruia a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 3 pe motiv ca la alegerile din 27 septembrie va candida din partea altui partid decat cel pe listele caruia a fost ales in 2016. El califica acest demers pripit si lipsit de responsabilitate.

DigiSport: Pilotul care se casatoreste cu sora lui vitrega, dupa 11 ani in care cei doi au tinut relatia secreta pentru toata lumea

Pilotul Miguel Oliveira 25 de ani) a obtinut saptamana trecuta prima sa victorie in MotoGP, in Marele Premiu al landului Steiermark Styria), pe circuitul de la Spielberg.

Catalin Radulescu, ironizat in interiorul PSD dupa ce a fost exclus din partid

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, il acuza pe Catalin Radulescu, dupa ce acesta a lipsit de la sedinta in care urma sa se voteze motiunea de cenzura, ca s-a speriat prea tare de o bronsita, dar pana la a trai pericolul de deces e o distanta foarte mare.

Catalin Radulescu si alti trei parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce au lipsit de la sedinta pe motiune din Parlament. Situatia lui Carmen Dan va fi analizata

Conducerea PSD a decis, intr-o sedinta convocata marti de presedintele Marcel Ciolacu, excluderea din partid a deputatilor Catalin Radulescu, Adrian Todor, precum si a senatoarei Roxana Paturca. Situatia.

Dan Ciocan a fost exclus din partid dupa ce a absentat de la motiunea de cenzura

Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus, ieri seara, din partid de catre organizatia PSD Caracal pentru ca a absentat de la motiunea de cenzura, conform news. ro.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind motiunea de cenzura a fost oprita din lipsa de cvorum. Adunity_100803 Principalele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2378 seconds )