Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa 16 ani, Mike Tyson a inapoiat bucata pe care a muscat-o din urechea lui Evander Holyfield

Antena3 Antena3,
Dupa 16 ani, Mike Tyson a inapoiat bucata pe care a muscat-o din urechea lui Evander Holyfield

Dupa 16 ani de la celebrul incident, Mike Tyson i-a inapoiat lui Evander Holyfield bucata de ureche, pe care a muscat-o in timpul luptei din 1997, in urma careia Iron Mike si-a atras numeroase critici. Scenariul a. continuă pe Antena3

Misiune imposibila? Romania forteaza prima calificare la Cupa Mondiala dupa 16 ani

Echipa nationala a Romaniei incearca in aceasta seara, de la ora 21, in direct la Antena 1 si pe www. antenaplay. ro, sa puna capat unei perioade de 16 ani in care nu s-a calificat la Cupa Mondiala. Pentru.

Misiune imposibila? Romania forteaza prima calificare la Cupa Mondiala dupa 16 ani

Echipa nationala a Romaniei incearca in aceasta seara, de la ora 21, in direct la Antena 1 si pe www. antenaplay. ro, sa puna capat unei perioade de 16 ani in care nu s-a calificat la Cupa Mondiala. Pentru.

Foot Locker ii impaca intr-o reclama pe durii boxului: Mike Tyson ii inapoiaza urecherea lui Evander Holyfield

Pe 28 iunie 1997, pugilistul american Mike Tyson il musca de ureche, din care a smuls o mica bucata, pe adversarul sau Evander Holyfield, in timpul unui meci de box. Pe 19 noiembrie 2013, durul Mike ii da inapoi bucata de ureche si il imbratiseaza.

AUDIO Un adolescent de 16 ani, tanara speranta a dubstep-ului romanesc

Alexandru Dreptate are doar 16 ani si este elev in clasa a X-a la Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita. Desi aparent este un adolescent obisnuit, tanarul este considerat noua speranta a muzicii dubstep din Romania, dupa ce un mix de-al sau a adunat peste 25. 000 de afisari pe youtube. Aceasta a avut ocazia, de asemenea, sa mixeze in fata a aproape 1000 de persoane la Arenele Romane.

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool, iar 8,9% au consumat canabis

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in cadrul programului Tineri in Europa, desfasurat sub patronajul presedintelui Islandei si care se implementeaza si in Romania din 2007. Cosmina Simean, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB), a declarat ca rezultatele arata ca exista o legatura importanta intre consumul de substante interzise si monitorizarea parentala, scrie Mediafax.

STUDIU Peste 80% dintre elevii de 14-16 ani ai Capitalei au consumat alcool, aproape jumatate spun ca s-au si imbatat

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, peste 26% fumeaza, aproape 9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui studiu facut in cadrul unui program la care participa 19 orase din 14 state europene.

Gorghiu, deputat PNL: Scaderea varstei de vot la 16 ani ar stimula interesul adultilor fata de politica

Scaderea varstei de vot la 16 ani ar stimula interesul adultilor fata de politica, a declarat, miercuri, deputatul PNL Alina Gorghiu, la conferinta Legislatia electorala unitara - o necesitate a.

Studiu ingrijorator! Peste 80 la suta dintre elevii din Capitala cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui studiu facut.

Prima convorbire telefonica dintre un premier britanic si un presedinte iranian dupa zece ani

Premierul britanic David Cameron i-a telefonat, marti, presedintelui iranian Hassan Rohani, prima discutie la acest nivel in ultimii zece ani, informeaza AFP, citata de Mediafax. Convorbirea dintre cei doi lideri a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )