Libnet.ro
UNICEF

19:00

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool, iar 8,9% au consumat canabis

Hotnews Hotnews,
 Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool, iar 8,9% au consumat canabis

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in cadrul programului Tineri in Europa, desfasurat sub patronajul presedintelui Islandei si care se implementeaza si in Romania din 2007. Cosmina Simean, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB), a declarat ca rezultatele arata ca exista o legatura importanta intre consumul de substante interzise si monitorizarea parentala, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Studiu ingrijorator! Peste 80 la suta dintre elevii din Capitala cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui studiu facut.

STUDIU Peste 80% dintre elevii de 14-16 ani ai Capitalei au consumat alcool, aproape jumatate spun ca s-au si imbatat

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, peste 26% fumeaza, aproape 9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui studiu facut in cadrul unui program la care participa 19 orase din 14 state europene.

Studiu ingrijorator despre elevii din Romania. 85% din ei spun ca au consumat deja alcool, iar 27% fumeaza in fiecare zi

Consumul de alcool a devenit sport de performanta in liceele din Capitala. Peste 80 la suta dintre elevii cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani au baut alcool cel putin o data. Dar adolescentii nu se rezuma.

Roman SA cere Primariei Brasov peste 80 de milioane de lei

Reprezentantii Roman SA au cerut edililor brasoveni peste 80 de milioane de lei, bani aferenti taxelor si impozitelor locale pe care societatea i-a achitat din 2004 si pana anul acesta, motivand ca este parc industrial si conform legii ar fi trebuit sa beneficieze de scutire de la plata acestor biruri.

Femeie, atacata de cainii maidanezi, in zona Lacul Tei din Bucuresti.

O femeie a fost muscata de picior de un caine fara stapan, duminica, in zona Lacul Tei din Bucuresti, potrivit B1TV. Incidentul s-a produs, duminica, in apropierea zonei in care Ionut Anghel a murit dupa ce a fost sfasiat de o haita de caini comunitari. Citeste si: Despagubire de 15. 000 de euro, pentru ca a fost muscata de caini de paza Primarul Sorin Oprescu spunea atunci ca nu are parghiile necesare pentru a strange si eutanasia cainii de pe strazi. Citeste si: Noile norme privind legea .

Sotia sefului ANAF, asociata cu un off-shore intr-o firma ce opereaza un hotel din Bucuresti

Hotelul International din Bucuresti, parte din lantul cu acelasi nume controlat de companiile familiei lui Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, este operat de o firma detinuta de sotia sefului ANAF, Gelu-Stefan Diaconu, si de un off-shore cipriot cu legaturi de afaceri clare cu familia Rusanu, relateaza Centrul de Investigatii Media.

Sotia sefului ANAF, asociata cu un off-shore intr-o firma ce opereaza un hotel din Bucuresti

Hotelul International din Bucuresti, parte din lantul cu acelasi nume controlat de companiile familiei lui Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, este operat de o firma detinuta de sotia sefului ANAF, Gelu-Stefan Diaconu, si de un off-shore cipriot cu legaturi de afaceri clare cu familia Rusanu, relateaza Centrul de Investigatii Media. ---- * Update 12:16 Diaconu: Firma Comity Prodexim este mentionata in declaratiile mele de avere, incepand cu 2007 Gelu Stefan Diaconu, presedintele ANAF, a precizat astazi ca firma Comity Prodexim, este mentionata in declaratiile sale de avere, incepand cu 2007, an in care sotia sa a intrat in aceasta firma.

[P] Oliviera.ro food delivery web 2.0 la cele mai importante restaurante cu livrare din Bucuresti

Ascend Netsolutions lanseaza Oliviera. ro, un produs inovator destinat utilizatorilor de servicii de tip food delivery. Prin intermediul Oliviera, utilizatorii pot comanda produse la 25 de restaurante de top pe piata de food delivery din Bucuresti, cum ar fi Jerrys Pizza, WuXing, El Torrito si multe altele. Printre functionalitatile portalului merita sa mentionam comanda de grup sau posibilitatea de a adauga in una si aceasi comanda preparate ale unor restaurante diferite.

Gheorghe Falca, preferat de 50,80% dintre membrii PDL pentru prezidentiale

Democrat-liberalul aradean Gheorghe Falca a fost preferat de cei peste 14. 000 de membri ai PDL din judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, respectiv 50,80% dintre alegatori, care au participat, ieri, la desemnarea candidatului din partea acestui partid pentru alegerile prezidentiale, potrivit Mediafax.

Belgia: Circa 80% dintre pilotii Brussels Airlines sunt in greva

Opt din zece zboruri ar putea fi anulate astazi, anun and ta sindicatele pilo and tilor, intrucat 80% dintre pilo and tii Brussels Airlines sunt in greva, potrivit presei interna and tionale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )