Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dupa 18 ani, Maia Morgenstern reia Chantan au lait, intr-o reprezentatie extraordinara, la aniversarea Green Hours (VIDEO)

Adevărul Adevărul,
Dupa 18 ani, Maia Morgenstern reia Chantan au lait, intr-o reprezentatie extraordinara, la aniversarea Green Hours (VIDEO)

La 18 ani dupa reprezentatiile de la Green Hours, actrita Maia Morgenstern revine pe scena clubului care gazduieste Teatrul Luni, cu spectacolul de teatru si muzica Chantan au lait, dar din pacate fara partenera ei de scena, marea compozitoare Dorina Crisan Rusu, care a incetat din viata in noiembrie 2006. continuă pe Adevărul

Foto: Actrita Megan Fox si sotul ei se despart, dupa 11 ani

Actrita americana Megan Fox si sotul ei, actorul Brian Austin Green, s-au despartit, dupa o relatie de 11 ani, potrivit hollywoodlife. com.

Megan Fox si Brian Austin Green s-au despartit dupa 11 ani de relatie

Megan Fox si Brian Austin Green s-au despartit, dupa 11 ani de relatie, dintre care 5 de sot si sotie. Potrivit US Magazine, cuplul s-au despartit inca de acum sase luni. Motivul principal al rupturii dintre.

Scoala noua, cu banii necheltuiti de la autostrazi, dupa sapte ani de neputinta

Peste 200 de elevi de la scoala Faraoanele vor incepe scoala in conditii optime, dupa sapte ani in care au fost amagiti de autoritati.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )