Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dupa Adrian Sarbu, si Mona Segall a parasit PRO TV!

ADPM ADPM,
Dupa Adrian Sarbu, si Mona Segall a parasit PRO TV!

Se pare ca dupa ce Pro Tv a ramas fara Adrian Sarbu, iar apoi fara vedete precum Horia Brenciu sau Stefan Banica Jr. , unul dintre cei mai importanti oameni din trust, Mona Segall, producatoarea celor mai de succes show-uri ale postului, a parasit si ea Pro Tv. continuă pe ADPM

Noi schimbari la Pro TV: jurnalistii Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc, eliminati din emisiunea Dupa 20 de ani

Jurnalistii Claudiu Pandaru, redactor-sef la Gandul. info, si Cristian Hostiuc, director editorial la Ziarul Financiar, nu vor mai fi prezenti in cadrul talk-show-ului Dupa 20 de ani, difuzat de Pro TV, relateaza site-urile Paginademedia. ro si Reportervirtual. ro.

Cutremur la PRO TV: Mona Segall si-a dat demisia si pleaca la Intact

Mona Segall 53 de ani) produce pentru PRO TV din 1995 si, pentru multi, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevarat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sarbu, informeaza Reportervirtual. ro .

Cutremur la PRO TV: Mona Segall si-a dat demisia

Mona Segall 53 de ani) produce pentru PRO TV din 1995 si, pentru multi, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevarat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sarbu, potrivit Reportervirtual. ro .

Pro TV confirma despartirea de Mona Segall: in viitor, Pro TV va avea portile deschise catre o colaborare

Dupa anuntul demisiei Monei Segall, unul dintre cei mai importanti oameni din Pro TV, televiziunea a confirmat intr-un comunicat ca producatorul general al multor show-uri de succes va lipsi din echipa de productie in aceasta toamna, dar ca in viitor, Pro TV va avea portile deschise catre o colaborare cu compania Monei Segall.

Unul dintre cei mai importanti oameni din PRO TV, Mona Segall, si-a dat demisia

Unul dintre cei mai importanti oameni din Pro TV, creatorul si producatorul unor show-uri de succes, precum Vocea Romaniei si Romanii au talent, a demisionat astazi, au confirmat in exclusivitate pentru Reporter Virtual surse din trustul PRO.

Las Fierbinti ramane la Pro TV! Iata declaratiile oficiale!

S-a speculat ca serialul Las Fierbinti va fi oprit sau va fi difuzat la o alta televizine. Producatorul Amalia Morar si PR-ul televiziunii ne asigura insa ca noul sezon, care se filmeaza in prezent, va fi difuzat din toamna tot la Pro TV.

Serialul de comedie Las Fierbinti, difuzat de Pro TV, s-ar putea incheia dupa sezonul cinci

Serialul de succes Las Fierbinti, difuzat de Pro TV, s-ar putea incheia dupa cel de-al cincilea sezon, conform unor surse din televiziune, citate de wowbiz. ro.

Ce vom putea urmari din toamna la PRO TV

Telespectatorii romani, care isi vizioneaza emisiunile preferate la PRO TV, pot deja sa-si programeze serile din aceasta toamna din fata televizorului. Postul de televiziune promite o grila de programe extrem de interesanta, din care nu vor lipsi unele dintre cele mai indragite emisiuni si seriale de televizune, dar nici surprizele.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )