Libnet.ro
UNICEF

10:30

Unul dintre cei mai importanti oameni din PRO TV, Mona Segall, si-a dat demisia

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai importanti oameni din PRO TV, Mona Segall, si-a dat demisia

Unul dintre cei mai importanti oameni din Pro TV, creatorul si producatorul unor show-uri de succes, precum Vocea Romaniei si Romanii au talent, a demisionat astazi, au confirmat in exclusivitate pentru Reporter Virtual surse din trustul PRO. continuă pe Hotnews

VIDEO Urs Schneider, unul dintre cei mai importanti dirijori elvetieni, revine la Ateneu pe 1 si 2 mai. Artistul va dirija capodopere de Grieg si Schubert

Pe 1 si 2 mai, la Ateneu vor fi doua concerte exceptionale, sub magheta maestrului Urs Schneider, care va dirija Orchestra simfonica George Enescu. in program, de la ora 19. 00, joi si vineri, saptamana viitoare, vor fi Concertul in la minor pentru pian si orchestra, de Edvard Grieg, cu solistul Horia Maxim, siMissa nr. 6, de Franz Schubert. Dirijorul Corului Filarmonicii George Enescu va fi Iosif Ion Prunner.

Porosenko, unul dintre cei mai bogati ucraineni, viitorul presedinte al tarii?

Omul de afaceri Petro Porosenko continua sa se situeze pe prima pozitie in cursa pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc pe 25 mai in Ucraina, anunta RIA Novosti.

Unul dintre cele mai mari site-uri de tip torrent a fost inchis

Unul dintre cele mai mari site-uri de file sharing, specializat pe domeniul sportiv, a fost inchis, dupa ce administratorii acestuia au fost avertizati ca risca sa ajunga la inchisoare, noteaza BBC. TSTN, The.

China, stat oficial ateu, pe cale sa devina tara cu cei mai multi crestini din lume

Desi China se declara in mod oficial o tara atee, situatia se schimba rapid, pe masura ce o parte tot mai mare din cele 1,3 miliarde de cetateni cauta refugiu spiritual in bisericile crestine, iar nu in doctrina comunista. Specialistii apreciaza ca statul chinez nu numai ca estre pe punctul de a deveni prima economie a lumii, ci si tara cu cei mai multi crestini.

Peste 10.000 de angajati din Botosani ii imbraca pe Putin sau Obama

Au imbracat cei mai importanti oameni ai planetei si lucreaza pentru cele mai mari case de moda ale Europei si Statelor Unite. Fabricile de confectii din Botosani asigura produsele de lux pentru branduri din lumea modei precum Armani, Ralph Lauren,.

FOTO Printul William si Kate Middleton au vizitat unul dintre cele mai romantice locuri din Australia

Printul William si Kate Middleton au vizitat marti muntele Uluru din Australia, celebru pentru frumusetea si unicitatea sa, fiind una dintre opririle din cadrul turneului lor international. Cuplul regal a asistat la ceremonii traditionale ale aborigenilor si au pozat precum parintii lui William, in timpul propriei lor vizite acum 31 de ani.

Pretul mediu al apartamentelor in cinci dintre cele mai mari orase, in crestere pentru a treia luna consecutiv

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara a crescut in martie pentru a treia luna consecutiv, insa nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit portalului Imobiliare. ro .

Afacerile Lemet au crescut cu 10% in primul trimestru

Lemet , unul dintre cei mai importanti producatori romani de mobilier, a inregistrat in primele trei luni ale anului, prin propria retea de magazine Lems, o cifra de afaceri de 40,18 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a.

Sfantul Gheorghe: Traditii, obiceiuri, superstitii

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai importanti sfinti in calendarul crestin-ortodox. El se sarbatoreste, in fiecare an, la 23 aprilie. In traditia populara, Sfantul Gheorghe mai este intalnit ca.

Basescu face portretul-robot al viitorului presedinte: Daniel Morar se incadreaza

Presedintele Traian Basescu se pregateste sa lanseze unul dintre cei mai fideli oameni ai sai in lupta pentru Cotroceni. Basescu a facut astazi portretul viitorului presedinte, fara sa-i dea initial.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )