Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dupa afaceri de peste 16 milioane de euro in 2017, Vascar tinteste anul acesta o crestere de 14%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa afaceri de peste 16 milioane de euro in 2017, Vascar tinteste anul acesta o crestere de 14%

Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne si conserve din Romania, a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 16 milioane de euro, reprezentand o crestere de aproximativ 10% fata de 2016. Pentru anul acesta, Vascar. continuă pe Wall-Street Ro

Vascar a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 16 milioane de euro

Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne si conserve din Romania, a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 16 milioane de euro, reprezentand o crestere de aproximativ zece procente fata de 2016, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Renault si Nissan discuta fuziunea - Rezultatul ar fi o companie de peste 60 miliarde euro, scrie Bloomberg

Renault si Nissan - companiile auto care se afla intr-o alianta strategica din 1999 - sunt in discutii pentru a fuziona, urmand sa rezulte o companie cu vanzari anuale de peste 10 milioane de masini, scrie Bloomberg. Totusi, fuziunea nu va fi usor de realizat, mai ales din cauza ca statul francez s-ar putea opune.

FOTO O primarie din Romania investeste peste 6 milioane euro, bani europeni, in amenajarea a zece hectare de spatii verzi

Zece hectare de terenuri, pline de moloz si balarii, se vor transforma in parcuri cu verdeata si terenuri de sport. Primaria Oradea a depus un proiect ce urmeaza sa atraga peste 6 milioane de euro din fondurile europene prin Axa Prioritara 4. 2 a Programului Operational Regional, proiect care vizeaza transformarea zonelor degradate in spatii verzi. Astfel, sapte noi coridoare de verdeata se vor amenaja in orasul de pe Cris.

Activitatea investitorilor nationali pe piata imobiliara din Romania reprezinta doar 4% din volumul de 960 milioane euro

Activitatea investitorilor nationali pe piata imobiliara din Romania a reprezentat doar 4% din volumul de aproximativ 960 milioane euro inregistrat in 2017, in conditiile in care achizitiile de active imobiliare realizate de catre investitorii nationali si transfrontalieri din cele 6 piete principale ale Europei Centrale si de Est ECE) au crescut cu 32%, conform unui raport remis astazi.

Amenda de 1,8 milioane euro plus penalitati zilnice, daca nu implementam MiFID II la timp

Directiva europeana MiFID II, referitoare la pietele financiare din Europa, va trebui aplicata de toate statele membre din UE, in caz contrar acestea vor fi sanctionate, conform spuselor domnului Mircea Ursache, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), care precizeaza ca, in cazul Romaniei, sanctiunea ar fi de peste 1,8 milioane de euro, la care s-ar adauga penalitati zilnice.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 7,24 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 33,75 milioane de lei 7,124 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 20,90 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv in a treia sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 97,33 milioane de lei 20,90 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 9,55 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv in a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 44,41milioane de lei 9,55 milioane de euro).

BCE: Inspectorii au gasit nereguli de peste zece miliarde euro in portofoliile de credit ale bancilor

Inspectorii de la Banca Centrala Europeana au descoperit deficiente si erori de calcul in valoare de peste zece miliarde de euro, cand au verificat anul trecut portofoliile de credit ale bancilor din zona euro, transmite Reuters, conform Agerpres.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )