Libnet.ro
UNICEF

00:07

DUPA ALTERCATIA BADULESCU - MUTU: Firea: Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA ALTERCATIA BADULESCU - MUTU: Firea: Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General

Primarul Capitalei Gabriela Firea a comentat la Romania TV incidentul dintre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucuresi, solicitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General al Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA ALTERCATIA BADULESCU - MUTU: Firea: Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General

Primarul Capitalei Gabriela Firea a comentat la Romania TV incidentul dintre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucuresi, solicitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General al Capitalei.

Scandal n Consiliul General Bucuresti ntre viceprimarul Badulescu si primarul S6 Gabriel Mutu / Firea: Mutu a aruncat cu o sticla cu apa spre Badulescu. Fac apel la Dragnea sa l calmeze

Un consilier general PSD a cerut in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti revocarea din functie a viceprimarului Aurelian Badulescu, dupa ce PSD Bucuresti i-a retras sprijinul, prin depunerea unui proiect de hotarare in acest sens. Proiectul nu a fost introdus in cele din urma pe ordinea de zi deoarece nu avea raport de specialitate semnat de aparatul de specialitate a primarului general. Dupa anuntarea acestui proiect, sedinta a fost suspendata si au existat discutii tensionate intre viceprimarul Badulescu si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. Mai mult, Mutu ar fi aruncat cu o sticla spre Badulescu si l-ar fi impins, spune Gabriela Firea, care a facut apel la Liviu Dragnea sa il calmeze pe primarul Sectorului 6.

Badulescu - Mutu, incaierare la Primaria Capitalei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercatie la primaria Capitalei, potrivit relatarilor martorilor, Badulescu jignindu-l pe Mutu, dupa care edilul sectorului 6 i-a dat acestuia un pumn.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )