Libnet.ro
UNICEF

11:15

Badulescu - Mutu, incaierare la Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Badulescu - Mutu, incaierare la Primaria Capitalei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercatie la primaria Capitalei, potrivit relatarilor martorilor, Badulescu jignindu-l pe Mutu, dupa care edilul sectorului 6 i-a dat acestuia un pumn. continuă pe Ziarul Bursa

Altercatie intre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu. A intervenit politia

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercatie la primaria Capitalei, potrivit relatarilor martorilor, Badulescu jignindu-l pe Mutu, dupa care edilul sectorului 6 lovindu-l pe viceprimar. Cei doi au fost despartiti de Politia Locala.

Viceprimarul Aurelian Badulescu, despre culisele bataii de la Primaria Capitalei: Ne-am luat la bataie, ne-am imbrancit. Gabriel Mutu a fost agresorul. Au fost 22 de oameni de fata (VIDEO)

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a explicat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician scenele socante care au avut loc in Primaria Capitalei. Edilul sectorului 6, Gabriel Mutu, i-a aruncat o.

DUPA ALTERCATIA BADULESCU - MUTU: Firea: Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General

Primarul Capitalei Gabriela Firea a comentat la Romania TV incidentul dintre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucuresi, solicitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General al Capitalei.

DUPA ALTERCATIA BADULESCU - MUTU: Firea: Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General

Primarul Capitalei Gabriela Firea a comentat la Romania TV incidentul dintre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucuresi, solicitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa-si ia batausii din Consiliul General al Capitalei.

Cristian Busoi: Primaria Capitalei recunoaste ca insolventa RADET a fost o greseala. Consilierii generali ai PNL nu vor vota o companie anulata de instanta

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, precizeaa ca liberalii din Consiliul General al Capitalei nu vor vota pentru Compania Energetica, o companie infiintata de Primaria Capitalei si anulata de.

Primaria Capitalei va consolida si reabilita patru poduri si Pasajul Fundeni

Primaria Capitalei va consolida si reabilita Podul Ciurel, Podul Eroilor, Podul Opera, Podul Timpuri Noi si Pasajul Fundeni. Valoarea investitiei pentru cele 5 obiective se ridica la circa 30 milioane lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati joi de Consiliul General.

Primaria Capitalei a platit pentru organizarea Trgului de Craciun din Piata Constitutiei si a Revelionului Centenar peste 15 milioane de lei

Primaria Capitalei a platit pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei si a Revelionului Centenar peste 15 milioane de lei, potrivit unui raspuns transmis de municipalitatea la solicitarea HotNews. ro. Autoritatile estimeaza ca la targul de Craciun au participat peste 1 milion de persoane.

Primaria Capitalei: Constructia Spitalului Metropolitan merge inainte, fara sincope!

Primaria Capitalei dezminte ferm informatiile eronate privitoare la o eventuala blocare a proiectului privind constructia Spitalului Metropolitan, lansate in spatiul public de catre politicieni din Opozitie.

DigiSport: Primaria Capitalei, gafa uriasa. A platit bani grei pe o confuzie impardonabila

In brosura intitulata O suta de personalitati bucurestene, tiparita de Primaria Capitalei in 25. 000 de exemplare pentru 130. 000 de lei, apare ca Ilie Nastase a fost de doua ori numarul doi mondial, nu unu.

Primaria Capitalei vrea sa reabiliteze podurile Ciurel, Opera, Eroilor, Timpuri Noi si pasajul Fundeni

Primaria Capitalei vrea sa reabiliteze podurile Ciurel, Opera, Eroilor, Timpuri Noi si pasajul Fundeni, valoarea cumulata a investitiei urmand sa se ridice la peste 30 de milioane de lei si sa fie gata intr-un an, potrivit proiectelor publicate pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )